Deputatul Daniel Florea câştigă în 9 zile cât Victor Ponta într-un an

Ponta-si-Florea

La acest nivel al venitului, este, sigur, cel mai bogat PSD-ist din Călăraşi, chiar dacă deputatul Daniel Florea locuieşte mai mult la Bucureşti. Fost membru PDL, ales deputat USL în Colegiul electoral nr.1 din Călăraşi, Daniel Florea a înregistrat în ultimul an fiscal, conform propriei declaraţii de avere, venituri nete de peste 30 de miliarde de lei vechi.

Cei 70.128 RON luaţi ca salariu de la Camera Deputaţilor sunt doar un mizilic, grosul venitului venind de la firma sa de avocatură SCA Daniel Florea şi Asociaţii, de unde a înacasat un venit net de 3.012.211 RON. Adunând cele două sume, reiese că deputatul Daniel Florea a avut, în ultimul an fiscal, un venit net de 256.861 RON/lună. Doar de amuzament am calculat cât înseamnă asta pe zi: 8.562 RON. Cam cât încasează 5 profesori buni într-o lună.

Ducem calculul mai departe şi ne iese că deputatul Daniel Florea a câştigat în ultimul an cam 357 RON pe oră. Asta înseamnă să ai succes în afaceri. Prin comparaţie, şeful PSD – Victor Ponta, are un venit anual de 74.208 lei, adică exact cât câştigăDaniel Florea în …9 zile.

Păstrând comparaţia, şeful de la Călăraşi, al lui Daniel Florea, medicul Dan Cristodor, a câştigat anul trecut, conform declaraţiei de avere, doar 17.543 RON. Adică undeva pe lângă cât câştigă Daniel Florea în două zile.

Unii au citit și asta: