Centrul de zi pentru persoane cu handicap – extins și modernizat

centrul de zi Calarasi

Vineri, 20 decembrie 2013, ora 12 30 a avut loc inaugurarea festivă a Centrului de zi pentru persoane cu handicap Călărași, după ce acesta a suferit o serie de lucrări de extindere și modernizare.

În data de 24 noiembrie 2013, după 2 ani de implementare, UAT Muncipiul Călăraşi a finalizat proiectul cu titlul „Extindere şi modernizare Centru de zi pentru persoane cu handicap”, proiect finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013. Lucrările realizate şi dotările sunt în valoare totală de 1.350.981,92 lei.

Partenerul în proiect al UAT Muncipiul Călăraşi a fost ASOCIAŢIA DE SPRIJIN A COPIILOR HANDICAPAŢI FIZIC – ROMANIA – FILIALA CĂLĂRASI”.

Obiectivul specific al proiectului a constat în extinderea şi modernizarea Centrului existent, implicit în apariţia unor spaţii cu destinaţii noi – sală gimnastică, seră, dotarea corespunzătoare cu mobilier, echipament medical, rechizite, materiale de lucru.

Beneficiarii ai acestui proiect sunt: 30 de persoane cu handicap care nu beneficiazăƒde servicii de recuperare, socializare şi care sunt membrii ai asociaţiei, Primăria municipiului Călăraşi, în calitate de administrator al infrastructurii extinse şi modernizate, personalul ASCHFR Filiala Călăraşi, precum şi familiile persoanelor asistate, autorităţile publice locale, populaţia municipiului Călăraşi, unităţile deconcentrate implicate şi co-interesate în procesul de îmbunătăţire a serviciilor de asistenţă socială din localitate.

foto: www.obiectiv-online.ro

Unii au citit și asta: