in

Cercetat pentru evaziune fiscală după ce a folosit aparate de joc fără licenţă

jocuri mecanice

Un bărbat de 54 de ani din Municipiul Călăraşi este cercetat de ofiţerii Serviciului de Investigarea Fraudelor Călăraşi pentru evaziune fiscală, după ce a exploatat aparate de jocuri de noroc, fără  a deţine licenţă, potrivit legii, anunţă Biroul de Presă al IPJ Călăraşi.

Poliţiştii Serviciul de Investigare a Fraudelor Călăraşi au organizat în ziua de 22 februarie a.c. o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilicite din domeniul jocurilor de noroc.

A fost identificat V. Dumitru de 54 ani, din Municipiul Călăraşi, administratorul unei societăţi comerciale din Călăraşi, care utiliza în patru puncte de lucru de pe raza Municipiul Călăraşi 20 de aparate electronice atribuitoare de câştiguri, tip „slot machine”, fără a deţine licenţe pentru exploatarea jocurilor de noroc eliberate de Ministerul Finanţelor Publice, conform prevederilor O.U.G. 77/2009 privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală, conform Legii 241/2005 pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale, şi desfăşurarea fără licenţă sau autorizaţie a oricărei dintre activităţile din domeniul jocurilor de noroc, conform O.U.G. 77/2005

Aparatele electronice atribuitoare de câştiguri au fost ridicate în vederea confiscării, valoarea bunurilor fiind de peste 160.000 lei.

A scăpat de cenzura presei: Doru Ioan Tărăcilă şi-a făcut blog

HIV/SIDA face noi victime în Călăraşi