Cine este Raluca Surdu, blonda misterioasă de la PNL Calarasi

Familia Surdu are în conturi peste 20 de miliarde de lei vechi

Înainte de alegerile care au avut loc cu o săptămână în urmă la PNL Calarasi, preşedintele organizaţiei judeţene, Răducu Filipescu, anunţa că pentru una din funcţiile de vicepreşedinte va funcţiona şi o oarecare Raluca Surdu.

Filipescu a declarat că Raluca Surdu ar fi avocat în Bucureşti şi legătura ei cu judeţul Călăraşi ar fi soţul ei cu origini în împrejurimile Olteniţei şi o anume implicare în campania electorală din această zonă.

Raluca Surdu a apărut public la Conferinţa judeţeană de alegeri a PNL Calarasi de acum o săptămână. În afară de faptul că este blondă, simpatică şi că se îmbracă bine multă lume nu ştia cine este şi ce face Raluca Surdu.

Jurnaliştii de la Obiectiv au investigat subiectul şi au aflat că Raluca Surdu (aleasă vicepreşedinte PNL Călăraşi la alegerile de acum o săptămână) este consilier juridic la Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului de Stat RA-APPS, instituţie condusă de Georgian Gabriel Surdu. Purtarea aceluiaşi nume de familie este generată de faptul că doamna Raluca este soţia directorului general al RA-APPS.

Raluca Surdu alcătuieşte alături de soţul său o familie, bănuim, fericită şi cu siguranţă extrem de prosperă. Conform declaraţiei de avere, Georgian-Gabriel Surdu a fost remunerat, în 2009, cu aproape 82.000 de lei în calitate de şef al instituţiei iar soţia sa Raluca cu 27.000 de lei, în calitate de consilier juridic.

Directorul general al RA-APPS deţine mai multe hectare de teren agricol: 30 de hectare în comuna Luciu (Buzău), 11 hectare în Baloteşti, 8,5 hectare în Ciorogârla, 3,25 hectare în comuna Costeşti (Buzău). 1 hectar de teren din Buzău l-a vândut la sfârşitul anului 2009 contra sumei de 3,1 milioane de lei (750.000 de euro).

Acesta are în proprietate o casă de locuit de 200 de metri pătraţi în Snagov şi jumătate dintr-un apartament de 104 metri pătraţi în Capitală. Georgian Surdu are 2.068.916 lei în conturi deschise la câteva bănci din România.

Liderul PNL Călăraşi a anunţat că Raluca Surdu va candida şi pentru postul de deputat în Colegiul uninominal nr.5, la următoarele alegeri

Unii au citit și asta: