Clubul AFC Dunărea Călărași a obținut licența pentru Liga I

În plan sportiv, Dunărea Călăraşi şi-a asigurat cu 5 etape înainte de finalul sezonului prezenţa în liga I după ce sâmbătă, 5 mai 2018, a învins acasă pe Ripensia Timişoara cu 3-1.

Preşedintele Florin Brişan a anunţat că a fost obţinută licenţa pentru participarea Dunării la Campionatul Naţional Liga I, în sezonul 2018 – 2019.

„În urma analizării documentaţiei de licenţiere întocmită în conformitate cu Regulamentul naţional de licenţiere a cluburilor şi de fair – play financiar de către membrii Administraţiei de licenţiere, clubul nostru a obţinut miercuri (n.r. 10 mai 2018) licenţa pentru L1. S-a muncit enorm la redactarea acestui document care include respectarea celor 5 criterii: sportiv, de infrastructură, de personal şi administraţie, juridic şi financiar şi care ne dă astfel dreptul de a evolua în liga I.” a spus preşedintele Florin Brişan.

Următoarea provocare majoră o reprezintă omologarea stadionului pentru liga I, demers demarat deja de Consiliul Judeţean Călăraşi care va bugeta în perioada imediat următoare o serie de investiţii, în conformitate cu reglementările LPF.

Unii au citit și asta: