Coma transmite un mesaj puternic VIDEO

Coma a lansat videoclipul noului single ”Bine”, o piesă ce atrage atenția asupra unui fenomen grav, cu repercusiuni sociale: bullying-ul. Mesajul piesei este completat prin anexarea unui videoclip aparte, integrat în proiectul VIDEO CONTENT.

Noul single ”Bine” a avut premiera în cadrul concertului de pe 11 aprilie din Control, tot atunci fiind prezentat publicului și videoclipul. Piesa dorește a se prezenta publicului larg sub forma unui semnal de alarmă, ce vizează un fenomen grav, cu repercusiuni sociale, mentale, atitudinale și emoționale, ignorat uneori de adulți: bullying-ul. Deși alura occidentală a acestui cuvânt pare să îl separe printr-o oarecare distanță de societatea românească, fenomenul denumit de acesta este cât se poate de real și prezent în școlile din țara noastră.

Videoclipul noii piese Coma este integrat în proiectul VIDEO CONTENT. Inițiat de artistul Cătălin Rulea, proiectul propune o repoziţionare artistică a videoclipului prin abordarea lumii paralele cu sistemul de idealizare mediatică a realităţii.

Citeste mai mult: https://www.infomusic.ro/

Unii au citit și asta: