Comedia ”Soț de vânzare”, pe scena teatrului din Călărași

Vineri, 4 iunie, de la ora 19:00, sala de spectacole Barbu Știrbei din Călărași găzduiește piesa de teatru ”Soț de vânzare”.

Distribuție: Maria Radu, Ana Odagiu, Marius Gilea
Regia: Marius Gilea

Subiectul trateaza original si picant, eterna tema a trio-ului conjugal, in trei acte cu multiple si intense rasturnari de situatii.
Oxana (o tanara „moderna” pana in varful unghiilor , frumusica, usor naiva, dar extrem de determinata) ii propune Elenei Vladimirovna (nevasta de profesie, trecuta de prima tinerete, insa inteligenta, cu „look” si initiata in metehnele vietii) o afacere pe cat de indecenta, pe atat de inedita: un contract de vanzare-cumparare al mult doritului ei sot contra tentantei sume de “douaj’ de mii”.
Andrei Vasilievici (mascul veritabil care traieste cu voluptate criza varstei de mijloc) pare sa faca toti banii. Va fi insa de acord cu aceasta tranzactie? Vor reusi cele doua femei sa incheie incredibilul contract?

Prețul unui bilet este 50 de lei (loc în sală) sau 40 lei (loc la balcon).
Biletele se pot achiziționa de pe site-ul www.iabilet.ro si de la Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași.

Accesul în sală se face cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului pentru evitarea aglomerării. Locurile în sală se vor ocupa cu respectarea unui scaun liber între spectator. Pe tot parcursul spectacolului se a păstra masca de protecție pe nas și gură.

Unii au citit și asta: