in

Comedie despre viața la țară, la sala de spectacole Barbu Știrbei

Later Edit: Din motive obiective piesa de teatru ”Scuzați, pardon, m-am răzgandit!”, a fost reprogramată pentru data de 19 noiembrie 2021.
Vineri, 1 octombrie 2021, sala de spectacole Barbu Știrbei din Călărași găzduiește piesa de teatru ”Scuzați, pardon, m-am răzgândit!”, spectacol organizat de Rotari Entertainment.

Distribuție: Luminita Bucur și Oleg Apostol

Piesa este o lecţie plină de umor şi sinceritate pe care Maricica şi Pictorul o exersează cu curaj în faţa mulţimii de necunoscuţi. Este o incursiune în pitorescul vieţii la ţară şi un îndemn la a deveni unici, a iubi viața, a lupta pentru ceea ce simţim. O provocare amuzantă de a ne redescoperi.

Prețul unui bilet este 40 de lei.

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul www.iabilet.ro și de la sediul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași.

Accesul în sală se face cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului, pentru evitarea aglomerării. Locurile în sală se vor ocupa cu respectarea unui scaun liber între spectatori. Pe tot parcursul spectacolului se va păstra masca de protecție pe nas și gură.

Written by infomuntenia.ro

Cum vor funcționa restaurantele din Călărași în funcție de incidența Covid-19

Cupa României: Dunărea Călărași, calificată în optimile de finală