Comedie și acțiune la Cinema Călărași, în această săptămână (vezi trailere)

14-20 decembrie 2018, ora 17:00: Second Act – 2D
Luni, 17 decembrie 2018, filmul nu rulează

Second Act – 2D
Regia: Peter Segal
Cu: Milo Ventimiglia, Vanessa Hudgens, Jennifer Lopez, Leah Remini
Gen film: Comedie, Romantic, Dragoste
Premiera în România: 14.12.2018
Maya este o femeie de 40 de ani care încearcă să facă față frustrărilor și viselor neîndeplinite. Colac peste pupăză, promovarea la care a visat de mai multă vreme și pentru care a muncit pe brânci nu îi este oferită pe motiv că nu are o diplomă de facultate. Maya simte că a ajuns la capătul puterilor.

În urma unei erori de identificare Maya reușește să primească un post în cadrul uneia din cele mai mari corporații din New York. Conducerea, considerând-o extrem de pricepută, îi oferă o sarcină importantă. Având în vedere oportunitatea incredibilă de a avea cariera și stilul de viață la care a visat mereu, ea trebuie să dovedească că inteligența poate fi la fel de valoroasă ca și o diplomă universitară, și că nu este niciodată prea târziu pentru a-și lua revanșa.

14-20 decembrie 2018, ora 20:00: Robin Hood – 2D
Luni, 17 decembrie 2018, filmul nu rulează

Regia: Otto Bathurst
Cu: Taron Egerton, Ben Mendelsohn, Jamie Dornan, Paul Anderson, Jamie Foxx
Gen film: Acțiune, Aventuri
Rating: N15
Durata: 104 minute
Premiera în România: 07.12.2018

Robin Hood, războinic călit în luptă și comandantul său maur, Little John, pornesc o revoltă îndrăzneață împotriva corupției la nivel înalt, ce are rădăcini și legături chiar și cu Coroana Angliei, într-o aventură plină de acțiune, de explozii, multe lupte, dar și mult romantism.

Unii au citit și asta: