in ,

Competiţie de paintball la Călăraşi. Cum faci să te înscrii

paintball Calarasi

Paintball-ul, unul dintre cele mai interesante jocuri ale secolului definit prin adrenalină, competivitate, dinamism, comunicare şi spirit de echipă, se joacă şi la Călăraşi. Prima ediţie a Cupei PaintBall s-a desfăşurat pe plan local în 2010 iar de atunci nu a mai avut loc o astfel de întrecere.

Anul acesta, până pe 7 septembrie te poţi înscrie în competiţie alături de prietenii tăi şi poţi participa la o nouă ediţie. Înscrierile au început deja pe adresa pbcl@andreirotaru.com iar data limită este pe 2 septembrie 2013. Jocul de echipă este antrenant şi necesită efort fizic şi mental, coordonare, cooperare şi fără discuţie, ceva calităţi acceptate de grup.

Acest sport este un joc ce reuşeşte 100% să te scoată din cotidian şi să te elibereze de stresul adunat într-o săptămână de muncă. Pe terenul de paintball ai ocazia să de descarci într-un mod civilizat pe prieteni sau colegi şi de ce nu şi pe şefi dacă îndrăznesc să intre în echipa adversă. Fiecare participant va primi din partea organizatorilor, la şedinţa tehnică de dinaintea competiţie un dosar cu termenii, condiţiile şi regulile jocului. Premiile la această Cupă sunt substanţiale.

Ce este paintball-ul şi strategia de anul acesta

Paintball-ul este un sport care constă în eliminarea adversarilor din joc lovindu-i cu capsule sferice gelatinoase care conţin vopsea biodegradabilă şi non-toxică propulsate de o puşcă cu aer comprimat, numită marcator.

Algoritmul jocului este foarte simplu. Două echipe dotate cu marcatoare ce propulsează bile de vopsea se împuşcă una pe cealaltă, fie în scopul eliminării, fie pentru îndeplinirea unui anumit obiectiv. Anul acesta la „Cupa PaintBall 2013„ se va merge pe următoarea strategie: capturarea steagului. Un steag se va amplasa în mijlocul câmpului de luptă iar două echipe egale numeric se vor lupta pentru capturarea lui.

Echipele părăsesc bazele proprii la semnalul arbitrilor. Jucătorii au număr egal de bile, acestea sau markerele nefiind transmisibile. Dacă jucătorul purtător de steag este lovit, acesta trebuie să lase steagul pe locul în care a fost nimerit, apoi părăseşte terenul. Jucătorii care sunt eliminaţi nu au voie să comunice prin cuvinte sau gesturi poziţia şi intenţiile adversarilor. Echipa a cărei membri comit această faptă este descalificată. Câştigă echipa care capturează steagul şi îl aduce în propria bază. O echipă va fi formată din 3 jucători iar participanţii vor primi din partea organizatorilor tot echipamentul pentru desfăşurarea acestui concurs.

Mai multe detalii despre acest concurs pe facebook PaintBall-Călăraşi la tel: 0725/422148 sau la adresa de mail pbcl@andreirotaru.com.
Competiţia se va desfăşura la Complex Albatros Podul 4 Călăraşi.

Sponsori „Cupa PaintBall 2013„: River’s Lounge, Complex Albatros (Podul 4), R&S Guard Security, Lacto-bar Agneza, Cory-Gim, Ildu SRL, Aroma-cadouri inedite.

Parteneri: Primăria Călăraşi, Elixir Press, Antena 1 Călăraşi, Observator de Călăraşi, Sport la Dunăre, Actualitatea, Express, Ediţia, Logic-Copy Center, Gip SRL, InfoMuntenia, Stil-FM-Radio ZU.

paintball