in

Concert extraordinar Andrei Cavassi, la Călărași

Sâmbătă, 3 iulie, începând cu ora 19.00, Sala de spectacole Barbu Știrbei găzduiește concertul „Taking the Cello to the next level!”, în interpretarea la violoncel a lui Andrei Cavassi.

Prețul unui bilet este 50 de lei (loc în sală) și 40 de lei (loc la balcon).
Biletele se pot achiziționa de la sediul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași, de luni până joi între orele 08.00-16.30 și vineri, între orele 08.00-14.00, la intrarea din spatele scenei.

Andrei Cavassi este a patra generație de muzicieni din familia lui. În 2019 a fost premiat cu medalia de aur la Concursul Internațional de interpretare de la Viena.
A făcut parte din Orchestra Filarmonica George Enescu si Orchestra Natională Radio, iar în ultimii ani a concertat în Japonia, țara unde s-a și stabilit.

„Vă prezint primul concert din seria “Taking the cello to the next level”. Proiectul debutează în România, urmând să ajungă ulterior la Opera din Dubai, iar anul viitor sunt în plan reprezentații în Barcelona si Londra. Îmi doresc să prezint publicului un eveniment unde barierele genurilor muzicale se întrepătrund și în care posibilitățile tehnice ale violoncelului sunt împinse la limite si dincolo de ele”, a mărturisit artistul pentru bravonet.ro.

Accesul în sală se face cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului pentru evitarea aglomerării. Locurile în sală se vor ocupa cu respectarea unui scaun liber între spectatori. Pe tot parcursul spectacolului se va păstra masca de protecție pe nas și gură.