Richard Clayderman, în concert la București și Iași

Richard Clayderman

Cel mai de succes pianist al lumii, Richard Clayderman, supranumit “Prince of Romance”, revine în România pentru a susține două concerte extraordinare: pe 19 martie la Sala Palatului din Capitală și pe 20 martie la Teatrul Național “Vasile Alecsandri” din Iași, informează un comunicat al organizatorilor transmis AGERPRES.

Legendarul pianist va fi acompaniat de Camerata Regală și va prezenta publicului din România un program de colecție, din care nu vor lipsi celebrele piese “Ballade pour Adeline” sau “A Comme Amour”, dar și piese faimoase precum coloana sonoră din filmele “Lista lui Schindler” sau “Titanic”.

Accesul publicului la concertul de la București este permis începând cu ora 19,00. După ce s-a făcut accesul în sala de spectacol, spectatorii pot părăsi Sala Palatului numai pe la ușa 10 și pot reveni doar dacă au fost înregistrați de personalul de la ușă. Copiii sub 5 ani au acces gratuit dacă sunt însoțiți de părinți, care se obligă să îi supravegheze. În spațiul de concert este interzisă intrarea cu orice fel de sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanțuri, obiecte periculoase, contondente, băuturi sau mâncare. Spectatorii sunt rugați să nu folosească aparate de fotografiat profesionale sau semiprofesionale, să nu utilizeze flash-ul și să își seteze telefoanele mobile în modul silențios pe durata spectacolului.

Biletele se găsesc în rețeaua Eventim — magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, la casa de bilete a Sălii Palatului și online pe www.eventim.ro. Prețul unui bilet, în funcție de categorie este de: 400 de lei — categoria VIP, 300 de lei categoria I, 200 de lei categoria a II-a, 140 de lei categoria a III-a și 95 de lei categoria a IV-a.

AGERPRES/(AS — autor: Oana Ghiță, editor: Cristina Tatu)

Unii au citit și asta: