in

Concurs online, pentru elevii și studenții pasionați de muzică. Înscrieri până pe 7 iunie

Roton și Studentnews.info au creat concursul online Student Music Talent, un concurs dedicat studenților pasionați de muzică. Scopul principal este sprijinirea tinerilor pasionați de muzică, dar concursul servește și ca o încurajare spre creație in această perioadă.

Participarea la concurs se face prin înregistrarea unui link cu interpretarea/instrumentalul pe https://www.studentnews.info/student-music-talent/

Concursul are doua secțiuni, cea de artist vocal si cea de producător, iar premiile includ posibilitatea semnării unui contract standard de artist cu Roton Music (locul I – vocal), producerea, înregistrarea și lansarea unei piese (locul II – vocal), producerea și înregistrarea unei piese (locul III – vocal) și posibilitatea semnării unui contract standard de publishing (locul I – producător).

Perioada de inscrieri se va termina pe 7 iunie, iar până atunci orice student sau elev în clasa a 12-a se poate înscrie, respectand regulamentul de mai jos.

Regulament:

https://www.studentnews.info/student-music-talent/?contest=contest-condition#contest-condition

După perioada de inscrieri, urmează o săptămână de voturi pentru a se decide finaliștii, urmând apoi finala pentru care va fi încă o săptămână de voturi.

Pentru alegerea finaliștilor și caâtigătorilor se vor lua în considerare, cu o pondere de 50%, voturile celor de acasă și voturile unui juriu format din membrii casei de discuri Roton, tot cu o pondere de 50%.

LINK CONCURS: https://www.studentnews.info/student-music-talent/