in

Concurs pentru adolescenții din Călărași: Știi cum vrei să arate orașul tău?

Asociația Pur și Simplu Verde derulează în lunile octombrie și noiembrie proiectul Teens for Green Cities, proiect finanțat prin Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociaţia Act for Tomorrow.

Proiectul Teens for Green Cities își propune implicarea adolescenților cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani în dezbaterea publică și creșterea gradului de conștientizare în rândul acestora în legătură cu viitorul zonelor de locuit și cu schimbările care trebuie făcute.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociaţia Act for Tomorrow.
Domeniile vizate sunt: educaţie, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/ de inițiativă.

Știi cum vrei să arate orașul tău?
Dacă ai între 14 și 18 ani, scrie un text, fă o fotografie, un desen sau un video din care să reiasă viziunea ta, postează pe conturile tale și apoi înscrie-te la concurs, pe www.pursisimpluverde.ro/concurs.
Pe site se află și detaliile legate de postare.

Termenul limită este 30 octombrie, iar premiile, care vor fi decise de un juriu de specialitate, sunt un Macbook, un ipad și un iphone 12 mini.

Teens for Green Cities este proiect finanțat prin programul Start ONG, lansat de Kaufland Romania și implementat de Asociația Act for Tomorrow.

Asociația Pur și simplu verde este o organizație nonguvernamentală, independentă și apolitică, înființată din convingerea că este nevoie de sprijinul și acțiunea societății civile pentru ca România să se dezvolte durabil. Dezvoltarea durabilă este soluția care satisface nevoile oamenilor în prezent, fără a compromite posibilitatea generațiilor viitoare de a-și satisface propriile nevoi.

Written by infomuntenia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jandarmii călărășeni, la datorie și în acest weekend

ajutor incalzire

Călărași: Ajutor de încălzire pentru sezonul rece. Ce condiții trebuie să îndeplinești