Condamnat la închisoare, depistat când voia să treacă granița în Bulgaria

Un bărbat pe numele căruia fusese emis mandat de executare a pedepsei cu închisoare a fost prins când încerca să treacă graniţa în Bulgaria.

Un bărbat din Călăraşi, cu mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, a fost depistat, zilele trecute, la P.T.F. Ostrov. Acesta încerca să iasă din ţară deşi pe numele său autorităţile române au emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru comiterea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice şi infracţiuni contra integrităţii corporale sau sănătăţii.

În data de 22 ianuarie 2020, în Punctul comun de Trecere a Frontierei Ostrov – Silistra s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român, în vârstă de 30 de ani, domiciliat pe raza judeţului Călăraşi, călătorind pe jos.

Cu ocazia efectuării controlului, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că pe numele persoanei în cauză era emis, în aceeaşi zi, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoare de un an şi nouă luni, pentru săvârşirea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice şi infracţiuni contra integrităţii corporale sau sănătăţii.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei bărbatului, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul IPJ Călăraşi, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Unii au citit și asta: