Conform site-ului oficial: George Iacob este doar un pic prefect de Călăraşi

Deşi au trecut mai bine de două săptămâni de la schimbările survenite la nivelul conducerii Prefecturii Călăraşi, acest lucru nu se regăseşte şi pe site-ul oficial al Instituţiei Prefectului Judeţului Călăraşi.
Pentru că nu a avut cine să le atragă atenţia, administratorii site-ului au modificat superficial datele de pe pagina web oficială, doar rubrica „Conducerea” de pe www.prefecturacalarasi.ro ne arată că avem un prefect nou, respectiv alt subprefect, în persoana lui George Iacob şi Cornel Coman.

În rest, Muşat Emil apare, în continuare prefect, la fel cum şi Miu Nicolae este trecut subprefect. Pe site-ul oficial.  Adică locul de unde se informează cetăţenii care nu trebuie să dea o fugă până la Călăraşi, strada Sloboziei nr.9-11, ca să se convingă personal.

Altfel, la rubrica „Declaraţii de avere”, prefectul George Iacob este doar „consilier”, în timp ce subprefectul Cornel Coman lipseşte cu tot cu declaraţia sa de avere, acesta ocupând, până la numire, funcţia de inspector guvernamental. O declaraţie de avere a subprefectului găsim în arhiva site-ului, pe anul 2010.

Unii au citit și asta: