Consiliul Judeţean Călăraşi a alocat bani pentru repararea tomografului şi cumpărarea unui aparat RMN

Consiliul Judeţean Călăraşi a hotărât să aloce bani pentru repararea tomografului aflat în incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi după ce acesta nu mai funcţiona de câteva săptămâni.

Pentru acoperirea cheltuielilor necesare reparării Computerului Tomograf SOMATOM EMOTION 16 din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi s-a alocat suma de 457.000 RON.

Consiliul Judeţean Călăraşi a decis şi alocarea sumei de 1.012.000 RON pentru cofinanţarea în procent de 20% a unui echipament medical RMN, restul de 80% fiind asigurat de Ministerul Sănătăţii.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Răducu Filipescu, spune că achiziţionarea aparatului RMN este necesară pentru creşterea calităţii serviciilor medicale oferite călărăşenilor în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi.

Unii au citit și asta:

1 Comentariu

  1. Buna Ziua as dori sa stiu cat costa un tomograf?am o problema de foarte multi ani ma doare capul in partea dreapta ..am si suferit mai multe lovituri in partea dreapta a capului ,dar n-am mers niciodata la medic sa vad care e problema !As dori sa stiu cat e pretul unui tomograf|?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*