Copiii instituționalizați din județul Călărași au confecționat mărțișoare

Copiii instituționalizați la Centrele SERA, ,,Sf. Ștefan Perișoru” și Complexul de Servicii Făurei s-au pregătit de venirea primăverii realizând manual, cu dăruire și bucurie, mărțișoare și felicitări.

Vineri, 1 martie 2019, tinerii din cadrul centrului SERA le vor face o bucurie beneficiarelor Căminului de Bătrâni din Ciocănești, cărora le vor oferi mărțișoarele lucrate cu atenție și îndemânare, special pentru a le însenina ziua acestor doamne încercate de viață, surpriza fiind completată de un tort mărțisor, pentru a marca prima zi a primăverii.

Copiii din cadrul Centrului Perișoru au realizat o expoziție de mărțișoare, găzduită de Consiliul Județean Călărași, care s-a bucurat de succes. Atât președintele Vasile Iliuță, cât și consilierii județeni au achiziționat mărțișoarele realizate cu multă îndemânare de copii.

Și la Complexul de Servicii Făurei, copiii au confecționat mărțișoare, realizate în tehnica quilling, lor alăturându-li-se și preotul Costin Avram, colaborator al centrelor aflate în subordinea D.G.A.S.P.C. Călărași.

Unii au citit și asta: