in

Corneliu Vadim Tudor despre Traian Băsescu: „Cu 18% poţi să candidezi la cârciumă, la “Golden Blitz”, sau la Jilava, dar nu la Preşedinţia României!”

Vadim Tudor - lansare canidaturaIeri, preşedintele Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor, şi-a lansat candidatura la Preşedinţia României, de pe treptele Teatrului Odeon. Liderul PRM spune că executivul teatrului i-a refuzat închirierea sălii, la comanda lui Traian Băsescu. Citiţi mai departe un fragment din discursul pe care Corneliu Vadim Tudor l-a avut în faţa mulţimii strânse în faţa Teatrului Odeon:

„Acum, cei care mă cunosc ştiu că eu nu îmi pierd umorul niciodată. Să nu creadă cineva că eu sufăr cumplit că nu îmi dă voie cadavrul politic Traian Băsescu să-mi lansez candidatura. Am impresia că nu-l prea iubiţi pe acest Băsescu.

Acest Băsescu se comportă ca un om cu minţile rătăcite. Ieri, el a primit un mesaj de peste Ocean: să-şi ia gândul de la turul II. Pentru că americani ştiu bine scorurile reale ale sondajelor de opinie, nu cele difuzate de Mafia lui Băsescu. Şi i-au spus: “Te împiedicăm să fraudezi alegerile, deci i-aţi adio de Palatul Cotroceni”. El a fost disperat, l-a înjurat pe Barack Obama, i-a înjurat pe israelieni. Ştiu asta din jurul lui. Nu îmi permit să reproduc ocările pe care le-a lansat împotriva preşedintelui american şi împotriva israelienilor, care ştiu bine – fiindcă au Servicii Secrete foarte bune – că Traian Băsescu a vândut arme de contrabandă la terorismul internaţional. Copiii israelienilor şi bătrânii lor sunt ucişi cu arme vândute de cel care dezonorează funcţia de şef al Statului Român.

Numitul Băsescu a mai intrat în panică fiindcă ştie care sunt sondajele adevărate. Asta o spun şi pentru televiziunile care, poate, n-au curaj. Dar nu sunt ele de vină. Oamenii câştigă o pâine şi, poate, nu au curaj să spună sondajele reale:
1) Corneliu Vadim Tudor: 29, 5%;
2) Mircea Geoană: 23%;
3) Traian Băsescu: 18%. “Păi, să mă ierte Dumnezeu, dar dintre toţi candidaţii, eu sunt singurul sociolog de profesie. Cu 18% poţi să candidezi la cârciumă, la “Golden Blitz”, sau la Jilava, dar nu la Preşedinţia României!”
4) Crin Antonescu: 16%. Îi dau un sfat acestui băiat, atât de delicat: să nu mai piardă nopţile, până la 4 dimineaţa, jucând poker şi bridge cu toţi interlopii şi cartoforii din Capitală, pentru că se răsucesc Brătienii în mormânt.
5) Sorin Oprescu: 7%;
6) Gigi Becali: 5%;
7) Kelemen Hunor: 4%. Este cel care a declarat, recent, că el vrea autonomia teritorială a aşa-zisului Ţinut Secuiesc. Pe mâna cui s-au obrăznicit ungurii? Pe mâna celui care s-a milogit mereu de ei să-i ia la guvernare.

Sloganul meu electoral este acesta: “Salvaţi România! S.O.S Poporul Român! Hoţilor, bandiţilor, ce-aţi făcut cu ţara asta? Puşcăria vă mănâncă!”.

Dacă aveam şi noi condiţii normale, şi anume, dacă îmi lansam candidatura în incinta unei clădiri, aveam un discurs pregătit, puteam să dezvolt programul meu, strategia mea electorală şi postelectorală, dar vedeţi bine că e o situaţie de forţă majoră.

Totuşi, iată primele 5 măsuri pe care le voi lua atunci când, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, voi termina cu ciclul satanist, de 20 de ani, care a înfometat Poporul Român şi riscă să scoată România de pe hartă şi de pe orbita civilizaţiei.

1) Asigurarea, în bune condiţii, a Sărbătorilor de Iarnă, şi anume: hrană, căldură, lumină, medicamente pentru populaţie, cel puţin până ieşim în primăvară. Dacă nu se iau măsuri urgente acum, vom pierdem pe drum mii şi mii, poate zeci de mii de semeni ai noştri, care n-au ce mânca şi care caută prin gunoaie.

2) Decretarea stării de urgenţă în economie. Trebuie închise, de urgenţă, robinetele jafului! Trebuie luat înapoi PETROM-ul! Trebuie naţionalizate câteva combinate, câteva uzine, cîteva bănci care aduceau bani mulţi la pensii, la alocaţii pentru copii, la burse studenţeşti, la ajutoare sociale, dar banii ăştia iau acum drumul străinătăţi. Cei care mint că vom fi scoşi din Uniunea Europeană dacă luăm înapoi, în patrimoniul statului, această bijuterie a coroanei economiei româneşti, PETROM-ul, sînt nişte nemernici, pentru că, în situaţii de criză, şi America, şi Marea Britanie, şi Germania, şi Franţa au trecut la unele naţionalizări. PETROM-ul a fost vândut Mafiei străine, în decembrie 2004, cu un bacşiş de 668 de milioane de euro. Dar, ştiţi cât valorează în realitate? 17 miliarde de euro! Aceia sunt banii de pensii. Aceia sunt banii pentru ajutoarele de şomaj.

3) Arestarea a cca. 1.000 de mafioţi, se ştiu ei care, confiscarea averilor lor şi formarea unui Fond Naţional de Ajutorare a Oamenilor Săraci.

4) Instaurarea unui regim de austeritate, de sus până jos, şi eliminarea luxului. Să se termine cu odraslele de bani gata. Nu fizic, n-ar nimeni nimic cu nimeni, dar să se termine cu luxul ăsta deşănţat, cu cluburile de fiţe, cu bolizii, cu maşinile decapotabile, cu bursele lor peste hotare, de unde, vorba lui Eminescu: “Apoi se-ntorc de fericesc nerodul/Cu chipul lor isteţ, de oaie creaţă” – ştiţi poezia “Ai noştri tineri…”. Ia să mai stea şi pe-acasă, că e mult de muncă aici.

5) Deblocarea funcţiilor vitale şi a instituţiilor Statului Român, pentru că nu mai merge nimic în ţara asta. Nici una din cele 3 puteri fundamentale – şi anume puterea legiuitoare, puterea executivă şi puterea judecătorească – nu mai funcţionează. Funcţionează Justiţia? Nu. Funcţionează Guvernul? Păi, suntem într-un blocaj total. Funcţionează Preşedinţia? Da, dar împotriva Poporului Român.

Aş avea mai multe să vă spun. Vreau numai să vă arăt pe ce mizez eu, în mandatul meu la Palatul Cotroceni. Nu pe-o singură carte, cum v-a minţit mereu Traian Băsescu, şi anume, pe Constituţie, pe care el o arde, zi de zi, în Piaţa Publică. Eu voi miza pe două cărţi: pe Constituţie şi pe Biblie.
Aşa şi numai aşa arată o ţară condusă de nişte oameni fără Dumnezeu. Aşa şi numai aşa s-a tăiat cheful de viaţă al românilor.

Voi reda românilor mei dragi bucuria de a trăi. Ştiţi ce zice poporul? Toţi au fost la Putere, într-o formă sau alta. Acum îşi pun alte măşti, se machiază, se cosmetizează, o iau prin spatele scenei şi apar ca nişte: neruşinaţi”. “Votaţi pe băiatu’! Votaţi pe fata! Avem strategii!” Numai că lumea nu mănâncă hârtie, nu mănâncă programele lor mincinoase şi strategiile lor nerealiste. Lumea zice aşa: “Numai Vadim nu a fost la Putere. Haideţi să încercăm şi cu el, că, mai rău de atât, n-are cum să fie”. Am o echipă puternică, redutabilă, iar în anul 2009 n-o să mai ţină figura cu extremismul, cum că nu ne vrea Uniunea Europeană. Ce Dumnezeu, am intrat pe forţe proprii, votaţi de aproape o jumătate de milion de români, în Parlamentul European.

Ştiu despre ce este vorba. Am mai fost membru şi în Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei. Străinătatea nu vorbeşte cu hoţii, cu mafioţii, cu răufăcătorii, cu criminalii.

În concluzie, mulţumesc Bunului Dumnezeu că i-a luat minţile în halul ăsta, lui Băsescu, şi ne-a prilejuit adunarea asta spontană, care e mai grăitoare decât 100 de spectacole, la căldură, în sala unui teatru.”