in

Corneliu Vadim Tudor este îngrijorat de soarta României

corneliu vadim tudorPresedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, ca a purtat discutii cu mai multi sefi de partide si contracandidati la prezidentiale, inclusiv cu liderul PSD, Mircea Geoana, in legatura cu un eventual sprijin in turul al doilea al alegerilor, dar a pastrat discretie totala in ceea ce priveste continutul dialogului.

”Eu nu am mandat sa dezvalui ce mi-au spus mai multi contracandidati, nu numai Mircea Geoana. Imi pastrez eleganta de fond pana la capat, dar fiti siguri ca avem dialoguri foarte dese. Nu numai cu Mircea Geoana, dar si cu alti sefi de partide, pentru ca suntem ingrijorati de soarta tarii noastre”, a spus, intr-o conferinta de presa, liderul PRM.

El a precizat ca a purtat discutii si cu prim-vicepresedintele PD-LAdriean Videanu, la sediul PRM, acuzandu-l insa pe acesta ca nu a respectat consemnul unui dialog discret. ”Vine Adriean Videanu acum vreo trei saptamani la mine, seara, dar are grija sa sune si la o fituica de scandal, sa-l pozeze cand iese de la mine, sa-i arate lui Basescu ca si-a indeplinit misiunea si ca vorbeste cu mine!

Eu primesc pe toata lumea, in limita posibilitatilor. L-am primit si pe el sa vad ce vrea. Dar genul asta de colaborare nu-mi place. Eu cand zic ca am un dialog discret, respect acest consemn, nu chem toata presa buluc. Nu se poate asa ceva. O nota proasta pentru Adriean Videanu. Daca vrea sa-l mai bag in seama, sa nu mai indrazneasca sa mai faca smecherii de genul asta”, a avertizat liderul PRM.