COVID-19: Pompierii călărășeni, în misiuni de informare preventivă

Având în vedere numărul mare de infectări cu virusul SARS-CoV-2, în misiunile de informare preventivă privind măsurile de protecție împotriva răspândirii noului coronavirus, desfășurate de către personalul I.S.U. “Barbu Știrbei” al județului Călărași au fost implicate și structurile operative pentru informarea unui număr cât mai mare de cetățeni.

Pompierii au desfășurat misiuni de informare în spații publice, piețe agro-alimentare, târguri și oboare, în stațiile mijloacelor de transport în comun și la operatori economici din raioanele de intervenție.

Pompierii călărășeni, alături de toate celelalte structuri ale Ministerului de Interne, asigură, în continuare, suportul operațional și fluxul informațional la nivelul Centrului Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției Călărași și continuă să execute, alături de reprezentanții instituțiilor cu atribuții de control, verificări pe linia prevenirii și combaterii răspândirii infecției cu virusul SARS CoV-2.

Pompierii călărășeni recomandă cetățenilor să respecte măsurile de prevenire a infectării, pentru a stopa extinderea acestui virus: să poarte mască de protecție și să respecte distanțarea socială.

Unii au citit și asta: