in

Crește concurența pentru admiterea în INM, Barou sau Notariat

unnamed

În contextul în care, anual, lupta pentru un loc în Magistratură devine din ce în ce mai acerbă, în 2014 rata de admitere fiind de doar 3,93%, Centrul de Training & Evenimente Juridice „Intensa” derulează, în perioada 15 iunie – 30 august 2015, proiectul național “Jurist pentru România”, menit pregătească studenții și absolvenții din țară pentru viitoarea profesie în domeniul juridic.

Proiectul va cuprinde cinci cursuri intensive, care se adresează persoanelor dornice să devină judecători, procurori, avocați sau notari și vor fi coordonate de profesori de drept renumiți la nivel national și chiar international.

Pentru admiterea în Magistratură și INM, se organizează un curs intensiv si complet de pregătire, în lunile iunie și iulie 2015, în Cluj-Napoca. Cursul va cuprinde 6 module susținute de cei mai buni experți și profesori din țară, pentru a acoperi complet tematica examenului de admitere, conform cerințelor de pe website-ul oficial al INM: Drept civil, Drept penal, Procedură Civilă, Procedură Penală, Raționament Logic și Interviu.

Pentru admiterea în Barou, se vor desfășura, timp de 6 weekend-uri, cursurile intensive de pregătire, începând cu data de 1 august, în Cluj-Napoca.

Acestea sunt configurate astfel încât, cei care doresc să devină avocați, să înțeleagă mai ușor modul de elaborare și de soluționare ale subiectelor de concurs din anii anteriori și totodata aduce o corectie cunostintelor acumulate in timpul facultatii aducand in acord reglementarile actuale cu fundamentul de pregatire pe care orice absolvent de drept il are.

De asemenea, până la sfârșitul lunii iunie, vor fi organizate cursuri intensive pentru examenul de admitere în Notariat, iar începând cu data de 4 iulie 2015, liceeni pot participa la cursurile de Raționament Logic, care le vor ușura misiunea de a deveni studenți la Drept.

Cei interesați se pot înscrie pe website-ul proiectului, www.intensa.ro. Centrul de Training & Evenimente Juridice „Intensa”este singura instituție de training exclusiv juridic din țară, cu experiență în pregătirea a sute de participanți pentru susținerea examenelor de admitere în profesie, în special INM și Magistratură, în ultimii 3 ani. Cursanții “Intensa” au o rată de promovabilitate de 4 ori mai mare decat rata nationala.