CreȘTEM VIITOR – Program pentru elevii de clasa a XII-a

Școala de Valori este, pentru zeci de mii de tineri, organizația care i-a ajutat să spună „Știu cine vreau să fiu când voi fi mare!”. De 10 ani, prin programele Școlii de valori, tinerii sunt ajutați să își exprime potențialul astfel încât să formeze generația celor care vor transforma România într-o societate bazată pe valori.

Programul CreȘTEM Viitor este destinat tinerilor din medii defavorizate care au nevoie de pregătire pentru examenul de Bacalaureat și care vor să intre apoi la o facultate cu profil realist (STEM): : matematică, informatică, fizică, chimie, științe/biologie.

Se oferă:
* pregătire suplimentară completă, absolut gratuită, a până la 45 de elevi de liceu pe tot parcursul anului școlar
* pregătire atât pentru probele de profil real de la bacalaureat (matematică, biologie, fizică, chimie, informatică), cât și pentru admiterea la facultățile care au același tip de profil.
* acces la un dosar electronic în care vor găsi toate manualele și materialele de care au nevoie
* acces la un mentor care să îi ajute cu studiile și testele
* participarea la 3 ateliere speciale la care vor fi invitați oameni de știință și profesioniști din domeniile pe care le studiază, dar și la 3 ateliere de educație centrată pe valori.

La acest program se pot înscrie tinerii care au deschidere către materiile realiste și chiar și-ar dori o carieră în științe sau tehnologie. Dacă acești tineri au media 7-8 la materiile reale în anul școlar 2019-2020, se pot înscrie pe site-ul programului, completând acest formular: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSepEn6lcfFFEkIhLhP8ZwVkiwiJvzFv4Bdm1DC5bfC5XI3i0g/viewform

Unii au citit și asta: