Crimă în Frăsinet. Tânăr omorât cu cuţitul, în urma consumului de alcool

În ziua de 20 iulie a.c., ora 21.24, Postul de poliţie Frăsinet a fost sesizat prin SNUAU 112 de M. NICOLAE, de 37 ani, din Satul Luptători, Comuna Frăsinet, despre faptul că pe o stradă din Satul Luptători se află o persoană decedată, anunţă Biroul de Presă al IPJ Călăraşi.

Echipa operativă complexă, coordonată de procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă tribunalul Călăraşi, a constatat că S. NICOLAE, de 50 ani, din Bucureşti, pe fondul unui conflict spontan şi a consumului de alcool, i-a aplicat o lovitură cu cuţitul în zona toracelui drept lui M. RADU, de 36 ani, din Satul Luptători, care a decedat în scurt timp.

În urma cercetărilor efectuate, S. NICOLAE, suspect de omor calificat, a fost depistat pe Satului Luptători, Comuna Frăsinet, care a fost condus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi. Procurorul a luat măsura reţinerii sale pentru 24 ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Călăraşi.

În cursul zilei de 22 iulie a.c., S. NICOLAE va fi prezentat Tribunalului Călăraşi cu propunerea de arestare preventivă.

Unii au citit și asta: