Crimă în comuna Modelu: Bărbat de 52 de ani omorât de nepot

Postul de poliţie Modelu a fost sesizat în seara de 10 iunie a.c., ora 18.25, de către A. DIDINA, de 43 ani, din localitate, cu privire la faptul că fratele său, A. DUMITRU, de 52 ani, a decedat la locuinţa sa, anunţă Biroul de Presă al IPJ Calarasi.

Echipa operativă s-a deplasat la faţa locului şi a constatat că, în jurul orei 17.55,  un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Călăraşi i-a efectuat manevre de resuscitare până la ora 18.25, când a fost declarat decesul lui A. DUMITRU. Acesta prezenta pe partea stângă un hematom şi escoriaţii la nivelul bărbiei şi în zona temporo parietală stângă.

Cadavrul a fost transportat la SML Călăraşi în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului..

A doua zi a sosit rezultatul necropsiei, medicul legist concluzionând că moartea s-a datorat unor lovituri repetate cu corp dur, comprimării între două planuri dure şi şocului traumatic şi hemoragic.

Cercetările în dosarul penal întocmit în cauză se efectuează sub coordonarea procurorului criminalist, pentru stabilirea împrejurării producerii evenimentului şi identificarea suspecţilor.

Urmarea cercetărilor efectuate în dosarul penal privind omorul comis la data de 10 iunie a.c. asupra lui A. DUMITRU de 52 ani, din Comuna Modelu, Judeţul Călăraşi, a fost identificat suspectul de comiterea faptei, respectiv nepotul victimei, B. TUDOREL-GABRIEL, de 19 ani.

Acesta a lovit victima cu pumnii şi picioarele, pe fondul unui conflict spontan produs în locuinţa comună.

Tribunalul Călăraşi a emis pe numele suspectului mandat de arestare preventivă, fiind introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.

Unii au citit și asta: