Crimă în comuna Modelu: Bărbat de 52 de ani omorât de nepot

Postul de poliţie Modelu a fost sesizat în seara de 10 iunie a.c., ora 18.25, de către A. DIDINA, de 43 ani, din localitate, cu privire la faptul că fratele său, A. DUMITRU, de 52 ani, a decedat la locuinţa sa, anunţă Biroul de Presă al IPJ Calarasi.

Echipa operativă s-a deplasat la faţa locului şi a constatat că, în jurul orei 17.55,  un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Călăraşi i-a efectuat manevre de resuscitare până la ora 18.25, când a fost declarat decesul lui A. DUMITRU. Acesta prezenta pe partea stângă un hematom şi escoriaţii la nivelul bărbiei şi în zona temporo parietală stângă.

Cadavrul a fost transportat la SML Călăraşi în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului..

A doua zi a sosit rezultatul necropsiei, medicul legist concluzionând că moartea s-a datorat unor lovituri repetate cu corp dur, comprimării între două planuri dure şi şocului traumatic şi hemoragic.

Cercetările în dosarul penal întocmit în cauză se efectuează sub coordonarea procurorului criminalist, pentru stabilirea împrejurării producerii evenimentului şi identificarea suspecţilor.

Urmarea cercetărilor efectuate în dosarul penal privind omorul comis la data de 10 iunie a.c. asupra lui A. DUMITRU de 52 ani, din Comuna Modelu, Judeţul Călăraşi, a fost identificat suspectul de comiterea faptei, respectiv nepotul victimei, B. TUDOREL-GABRIEL, de 19 ani.

Acesta a lovit victima cu pumnii şi picioarele, pe fondul unui conflict spontan produs în locuinţa comună.

Tribunalul Călăraşi a emis pe numele suspectului mandat de arestare preventivă, fiind introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.

Unii au citit și asta:

2 Comentarii

  1. Inca un caz in care Politia ( Modelu) intervine dupa ce fapta de omor a fost comisa.
    Au fost nenumarate plangeri impotriva acelui criminal,dar Poilitia nu a luat nici odata masura care ar fi putut impiedica aceasta moarte cumplita.
    Rusine domnilor politisti,si mai ales sefului de sectie care nu a facut nimik pentru a impiedica aceasta crima, stiind situatia tensionata din acest caz.

  2. Reteta pentru fumatorii cu sapca cum sa iesi la pensie pana in 45 de ani!!!!!!!!
    Stati linistit domnu Chinezu` se intampla si la Calarasi, a fost unu pe acolo scandalagiu notoriu cu sapca, cu zeci de plangeri, noroc ca s/a tirat, daca vreti sa vedeti ceva tare, va zic eu pensionar fictiv la misto cu acte ca i bolnav de inima, si sa l vezi cum fumeaza ca porcul si e scos “pe boale” la pensie ca are probleme cu inima, fictiv.. ce pretentii mai aveti! Pai daca il stiu toti colegii din institutie ca a fost si este fumator il doare n c… de lege, de colegi, fumeaza ca porcul pe strada, pe asta de ce nu il intreaba politia pensiilor de boala cum si pe ce pile, ce doctorita ia dat diagnostic, cat a contribuit la doctor sa/i puna diagnostic fictiv, sa i repete analizele . Cum e sa fii fumator si sa iei pensie de la stat ca ai ,,boala de inima”, inseamna ca astia de la ei nu verifica cum s/au facut pensionari la gramada.
    Ei sunt mai presus de lege domnu chinezu, bine ca le/a taiat din pensii, astia mananca malaiu gros degeaba, se dau bibani, umbla cu gagicute tineret, vezi sa nu fie si minore, mai bine vezi cu ce gagici din modelu se fîţâie seara, daca esti modelean, miroase de unde iese malaiu si da un post aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*