in

Crin Antonescu: “Nu accept nici o înțelegere politică între mine și Traian Băsescu sau între PNL și PD-L”

Crin Antonescu 6novPreşedintele PNL Crin Antonescu a declarat astăzi, 5 noiembrie, că nu va accepta nici o înţelegere politică între domnia sa şi Traian Băsescu şi între PNL şi PDL, pentru crearea unui guvern de dreapta.

„Orice înţelegere politică este exclusă. Pentru că am fost în alianţă, pentru că Traian Băsescu a distrus această alianţă, pentru că s-a comportat necinstit în raporturile cu noi, şi pentru că în acest moment preocuparea noastră e legată de viitorul României iar Traian Băsescu nu e un personaj de viitor pentru România”, a subliniat candidatul liberal la Preşedinţia României.

Preşedintele PNL Crin Antonescu a catalogat afirmaţiile lui Traian Băsescu drept o „diversiune” cu „motivaţie electorală”. În opinia liderului liberal, Traian Băsescu se află într-o încercare disperată de a atrage voturile de dreapta, dar şi de a crea defecţiuni la nivelul parlamentarilor liberali.

Candidatul liberal la Preşedinţie a reiterat susţinerea pentru Klaus Johannis, în vederea ocupării postului de prim-ministru.Preşedintele Crin Antonescu a precizat că mandatul delegaţiei PNL, care se va prezenta astăzi la consultările de la Cotroceni, va avea în centrul discuţiei această propunere.