Crin Antonescu are soluţii economice pentru ieşirea din criză

foto crinScăderea taxelor este prima soluţie propusă de candidatul PNL la preşedinţia României în programul economic cu care se prezintă în faţa românilor. Răspunsul liberalilor la criză este reducerea fiscalităţii: mai puţini bani plătiţi la stat, impozite mai mici, mai mulţi bani pentru cei care produc.


Am introdus în programul meu aceste elemente pentru a arăta că am o viziune. Ca preşedinte voi pleda în faţa guvernului, respectând atributele constituţionale, pentru asemenea soluţii” a declarat azi la Piteşti liderul liberal Crin Antonescu.


Candidatul PNL, care a vizitat ieri judeţul Argeş, unul dintre judeţele cele mai lovite de criză din întreaga ţară, a vorbit despre responsabilitate şi soluţiile economice prezente în programul său prezidenţial.

„Spre deosebire de Traian Băsescu şi Mircea Geoană am un program care prevede scăderea taxelor. Pentru a revitaliza economia românească avem nevoie de adoptarea unei legislaţii în care statul, privit ca partener al agenţilor economici,  să aibă obligaţii şi să fie penalizat atunci când nu le respectă” a  afirmat Crin Antonescu.

Preşedintele PNL insistă pe faptul că România trebuie să iasă din marasm şi spune răspicat că el are soluţii pentru acest lucru.


După câteva zile de campanie electorală există oameni care încearcă să ne convingă că nu avem de ales decât între Traian Băsescu şi Mircea Geoană, între o dictatură vulgară şi sistemul pe care unii îl numesc ticăloşit, pe care îl reprezintă baronii lui Mircea Geoană.

România are alternativă în măsura în care alegătorii vor veni la vot. Şi eu reprezint alternativa unei reforme autentice” a adaugat Crin Antonescu.

Unii au citit și asta:

2 Comentarii

 1. Vrajeala ,vrajeala, vrajeala…..Antonescu la fel ca ailalti…pleaca ai nostri vin tot ai nostri!!

 2. e clar ca Antonescu e un om integru. uitati-va fie in declaratia de avere fie in presa din ultimii 15 ani sa vedeti ca omul nu are avere nici pe hartie si nici nu au fost speculatii cu privire la averi mascate.

  ganditi-va in schimb la Basescu cate scandaluri legate de bani:
  – casa dim Mihaileanu — mi-ar placea si mie sa dau 10.000 Euro pe o casa care face 300.000 Euro. Credeti c as gasi vreun fraier sa mi-o vanda?…
  – terenul din dorobanti — cel cumparat la o valoare de 100 de ori mai mica decat cea platita in aceeasi zi de Casuneanu pentru un teren invecinat. Stiti cum se cheama asta in limbaj juridic…pret neserios…sau vanzare nula…sau evaziune fiscala (pret mai mic decat in realitate=>impozit mai mic pt stat)…sau spaga mascata (acelasi Casuneanu cumpara de la Basescu terenul la pret de piata)
  – casa din Otopeni a Ioanei Basescu cumparata de la un mogul imobiliar PDL care mai si lucra in Primarie…oare a fost platit pretul sau a fost spaga?
  – apartamentul din Baneasa al Ioanei Basescu “cumparat” cu multe sute de mii de euro…
  – afacerile lui Mircea Basescu
  – si un aspect mai lumesc dar pe care lumea poate nu-l ia in seama: daca va uitati la declaratiile de avere de la un an la altul si considerati veniturile declarate ale presedintelui o sa constatati ca Base nu e foarte cheltuitor. Totusi, orice om are cheltuieli si o sa ma refer doar la vestimentatie… stiti cat costa 1 costum bun – macar 600 euro, iar daca i le numaram sunt cel putin 8-10; (deci 4.800-6.000) +camasi de 50/100 euro bucata samd; apoi tinuta casual — l-am vazut cu haine de firma or si astea costa bani buni; apoi tinuta de iarna — l-am vazut la tv iarna trecuta cu echipament de iarna de la Kjus (emblema k) si va spun ca doar geaca este la 800 euro pentru ca le-am vazut in magazin in Austria. Poate veti spune ca sunt minore, dar totusi se aduna mii de euro pe an, iar daca nu le-a platit, potrivit legii presedintele trebuie sa declare cadourile peste 500 euro. O mica idee de investigatie pt jurnalisti destupati la minte si informati despre preturi:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*