in

Crin Antonescu are soluţii economice pentru ieşirea din criză

foto crinScăderea taxelor este prima soluţie propusă de candidatul PNL la preşedinţia României în programul economic cu care se prezintă în faţa românilor. Răspunsul liberalilor la criză este reducerea fiscalităţii: mai puţini bani plătiţi la stat, impozite mai mici, mai mulţi bani pentru cei care produc.


Am introdus în programul meu aceste elemente pentru a arăta că am o viziune. Ca preşedinte voi pleda în faţa guvernului, respectând atributele constituţionale, pentru asemenea soluţii” a declarat azi la Piteşti liderul liberal Crin Antonescu.


Candidatul PNL, care a vizitat ieri judeţul Argeş, unul dintre judeţele cele mai lovite de criză din întreaga ţară, a vorbit despre responsabilitate şi soluţiile economice prezente în programul său prezidenţial.

„Spre deosebire de Traian Băsescu şi Mircea Geoană am un program care prevede scăderea taxelor. Pentru a revitaliza economia românească avem nevoie de adoptarea unei legislaţii în care statul, privit ca partener al agenţilor economici,  să aibă obligaţii şi să fie penalizat atunci când nu le respectă” a  afirmat Crin Antonescu.

Preşedintele PNL insistă pe faptul că România trebuie să iasă din marasm şi spune răspicat că el are soluţii pentru acest lucru.


După câteva zile de campanie electorală există oameni care încearcă să ne convingă că nu avem de ales decât între Traian Băsescu şi Mircea Geoană, între o dictatură vulgară şi sistemul pe care unii îl numesc ticăloşit, pe care îl reprezintă baronii lui Mircea Geoană.

România are alternativă în măsura în care alegătorii vor veni la vot. Şi eu reprezint alternativa unei reforme autentice” a adaugat Crin Antonescu.