in

Crin Antonescu oferă timpul care i-a fost alocat, miercuri, la TVR pentru o dezbatere cu toţi candidaţii

crin antonescu 2novCrin Antonescu si-a reafirmat la Brasov intentia de a participa la o dezbatere cu toti candidatii la presedintia României. ”Domnul Mircea Geoană fâlfâie în fata opiniei publice invitatia-amenintare a unei dezbateri serioase, cum zice domnia sa, la ASE, pe teme economice. Nu am nimic împotrivă. Cred că e limpede că nu eu sunt cel care se teme de confruntări”, a declarat liderul liberal.

Candidatul liberal a precizat că nu a primit încă o invitatie de la Mircea Geoană pentru dezbaterea propusă miercuri la Academia de Studii Economice. Dacă această invitatie va sosi, Crin Antonescu este gata să-i dea curs, dar a tinut să facă si unele precizări:

”Sunt de acord cu o asemenea dezbatere, dar există câteva precizări pe care vreau să le fac. Dacă domnul Mircea Geoană atinge acel grad de penibil în care presedintia României se poate obtine cum se obtin posturile politrucilor la concursuri trucate, se înseală. Dacă vrem să facem o dezbatere serioasă ea trebuie făcută pe toate temele importante pentru presedintele României, pe care românii au dreptul să le vadă abordate. Opinia publică are dreptul să-si formeze o părere după o confruntare în care să vadă solutiile candidatilor, caracterul, trecutul, prezentul, viitorul acestor candidati si personalitatea lor” a mentionat Crin Antonescu.