in

Crin Antonescu: Pot găsi soluţii raţionale, eficiente la probleme serioase!

Crin Antonescu 10 novPresedintele PNL Crin Antonescu a declarat, la Zalău, că există două  criterii pe care trebuie să le îndeplinească cel care doreste să ajungă presedintele României si pe care el a dovedit că le îndeplineste.

“Pot găsi solutii rationale, eficiente la probleme serioase”, a spus Crin Antonescu referindu-se la nominalizarea primarului Klaus Johannis pentru functia de premier, si faptul că este un om normal, cu un comportament normal.

România are nevoie de un astfel de presedinte care să se comporte normal în raport cu functia sa, în raport cu responsabilitătile sale, în raport cu puterea sa si mai ales în raport cu oamenii pe care îi reprezintă”, a mai adăugat Crin Antonescu.

Presedintele PNL a reiterat nevoia unui program economic care să stimuleze segmentul viu, dinamic al economiei si care să-i stimuleze pe cei care produc. “Să le dăm posibilitatea celor care produc să se miste, să investească, să riste, să aibă initiativă pentru că nu ne scoate nimeni din criză dacă nu ne scoatem noi”, a accentuat Crin Antonescu.