Crin Antonescu solicită încă o dată Guvernului şi preşedintelui Traian Băsescu să spună unde sunt banii primiţi de la FMI

crin antonescu 2novPrezent la Alba Iulia, în cadrul turneului electoral, Crin Antonescu a declarat că guvernul si presedintele Traian Băsescu, în 10 luni, nu au făcut cunoscut opiniei publice si partidelor parlamentare continutul complet al acordului cu Fondul Monetar International. ”Unde sunt miliardele pe care ni le-a dat FMI până acum? Guvernul stie unde sunt, cu sigurantă stie si presedintele. Este cazul să ne spună si nouă”, a cerut Crin Antonescu.

Banii de la FMI nu se regăsesc nici în pensii, nici în salarii, nici în subventiile pentru agricultori si nici în medicamentele compensate, a mai adăugat liderul liberal.

În urma discutiilor pe care le-a purtat cu reprezentantii FMI, Crin Antonescu a declarat că Fondul Monetar International a solicitat autoritătilor române să adopte un buget până în 10 decembrie, altfel nu vor putea să ne livreze acum a doua transă a împrumutului. ”Noi suntem deschisi oricăror solutii care să vină în ajutorul rezolvării acestor probleme”, a adăugat presedintele PNL.

”Nu de noi depinde ca România să aibă un guvern abilitat să discute solutii. Noi am găsit încă de acum o lună o solutie, am găsit o majoritate. România e blocată si are un guvern infirm, exclusiv din vointa lui Traian Băsescu”, a mai spus Crin Antonescu.

Unii au citit și asta:

1 Comentariu

  1. Romania este una dintre cele mai proaste business-uri posibile la ora actuala. In timp ce statul a avut venituri de 97,44 mil. euro pe zi, cheltuielile zilnice medii s-au ridicat la 118,8 milioane de euro, respectiv o pierdere (deficit bugetar) de 21,4 milioane de lei/zi. In acelasi timp si ei ar trebui sa spuna cum au cheltuit din acel sac fara de fund care se numeste bugetul de stat pana in momentul in care au fost debarcati de la putere. In acelasi timp sunt la fel de vinovati ca si PDL-ul cu care au facut o echipa buna in a devaliza ceea ce inseamna bugetul de stat. Momentan este prea devreme de a se erija in victime ale unui sistem ticalosit cand tocmai ei au facut parte din acesta. Si PNL-ul este croit dupa acelasi calapod ca si PDL-ul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*