in

Crin Antonescu solicită încă o dată Guvernului şi preşedintelui Traian Băsescu să spună unde sunt banii primiţi de la FMI

crin antonescu 2novPrezent la Alba Iulia, în cadrul turneului electoral, Crin Antonescu a declarat că guvernul si presedintele Traian Băsescu, în 10 luni, nu au făcut cunoscut opiniei publice si partidelor parlamentare continutul complet al acordului cu Fondul Monetar International. ”Unde sunt miliardele pe care ni le-a dat FMI până acum? Guvernul stie unde sunt, cu sigurantă stie si presedintele. Este cazul să ne spună si nouă”, a cerut Crin Antonescu.

Banii de la FMI nu se regăsesc nici în pensii, nici în salarii, nici în subventiile pentru agricultori si nici în medicamentele compensate, a mai adăugat liderul liberal.

În urma discutiilor pe care le-a purtat cu reprezentantii FMI, Crin Antonescu a declarat că Fondul Monetar International a solicitat autoritătilor române să adopte un buget până în 10 decembrie, altfel nu vor putea să ne livreze acum a doua transă a împrumutului. ”Noi suntem deschisi oricăror solutii care să vină în ajutorul rezolvării acestor probleme”, a adăugat presedintele PNL.

”Nu de noi depinde ca România să aibă un guvern abilitat să discute solutii. Noi am găsit încă de acum o lună o solutie, am găsit o majoritate. România e blocată si are un guvern infirm, exclusiv din vointa lui Traian Băsescu”, a mai spus Crin Antonescu.

Deşi curtat de toate partidele, Virgil Dumbravă zice că nu mai pleacă din Partidul Conservator

Fetele din Călăraşi sunt invitate să participe la Miss Romania 2009