in

Crin Antonescu: “Vom desfiinţa imediat impozitul forfetar”

crin antonescu 29 octDupă  7 decembrie, dacă voi deveni preşedinte, voi construi o majoritate în jurul lui Klaus Iohannis şi vom desfiinţa imediat impozitul forfetar, declara Crin Antonescu.

„Am văzut ieri, la Bucureşti, oameni disperaţi, crescătorii de animale de care acest guvern şi-a bătut joc pentru că nu le-a acordat nici până acum subvenţiile. Aşa cum nu a plătit subvenţiile nici altor categorii de agricultori. Domnul Radu Berceanu, de o vreme şi ministru al agriculturii, cu perfect cinism spune că abia în 2010 ar putea plăti. Acum bugetul are alte priorităţi: din bugetul României au împânzit ţara cu panouri din care suntem ameninţaţi încă o dată” a declarat, la Urziceni, candidatul liberal la preşedinţia României, Crin Antonescu.

În faţa locuitorilor oraşului Urziceni Crin Antonescu a vorbit despre soluţiile pe care le propune în programul său prezidenţial, soluţii ce vor putea fi puse în aplicare pe 7 decembrie, prin intermediul unui guvern condus de Klaus Iohannis.

După 7 decembrie, dacă voi deveni preşedinte, voi construi o majoritate în jurul lui Klaus Iohannis şi vom desfiinţa imediat impozitul forfetar, care a generat atâţia şomeri. Vom reduce TVA, pentru început la produsele alimentare. Vom îngheţa, cel puţin pentru un an, preţurile la utilităţi pe care le suportă cei amărâţi. Sunt lucruri care se pot face şi toate pornesc de la nevoile oamenilor”.

Crin Antonescu a ţinut să le transmită tuturor românilor un mesaj: „Nu suntem condamnaţi să alegem între o dictatură vulgară şi între păstrarea sistemului ticăloşit pe care îl reprezintă baronii. Avem calea normalităţii”.