in

Crin Antonescu vrea doar un mandat de preşedinte

Crin Antonescu 25 octPresedintele PNL Crin Antonescu a declarat la Satu Mare, că intentia sa este să candideze doar pentru un singur mandat de presedinte: “Voi face în acest mandat toate lucrurile pe care stiu că pot să le fac si pe care promit că le fac. Nu poti să faci cu adevărat ceva trainic, bun pentru România si pentru toti românii dacă gândul tău stă doar la al doilea mandat, dacă gândul tău stă doar la continuarea carierei de om politic după ce nu mai esti presedinte al României”, a accentuat Crin Antonescu.

În viziunea candidatului liberal la presedintie, presedintele trebuie să fie în slujba tuturor românilor si un partener si moderator pentru toate fortele politice existente.

Presedintele PNL a făcut apel la toti cetătenii României să nu vorbească la unison despre politică si despre politicieni în general. “Există politicieni răi, dezinteresati, corupti, mincinosi, nepăsători si există politicieni cărora le pasă, cărora le e rusine, politicieni care nu mint, care nu fură, politicieni care sunt în stare să facă ceva pentru semenii lor si pentru comunitătile lor”, a adăugat liderul liberal.

“Scoaterea României din criza economică, politică, institutională si morală se va face prin disponibilizarea si trimiterea în somaj a clientelei si prin mobilizarea elitelor, a oamenilor dinamici, a oamenilor care vor să muncească cinstit si să ridice această tară”, a mai spus Crin Antonescu.