in

Crin Antonescu:”Preşedintele României trebuie să facă un singur lucru: să fie egal pentru toţi românii”

Crin Antonescu 4novLiberalul Crin Antonescu este hotarat sa fie reprezentantul a tot ceea ce este mai bun printre romani si sa rezolve tot ce si-a propus in cei 5 ani de mandat:

“Preşedintele României trebuie să facă un singur lucru: să fie egal pentru toţi românii, să fie cu inima alături de toţi românii şi să adune tot ce e mai bun între românii. Gata cu 5 ani de conflicte şi de vrajbă, gata cu scandalurile! Avem nevoie de un preşedinte care să fie al tuturor românilor, de un preşedinte care să discute cu toate partidele, de un preşedinte care să se ducă în Europa şi în lume cu fruntea sus şi să spună: „Reprezint o ţară de oameni demni, inteligenţi, o ţară de oameni care nu mai sunt nevoiţi să fugă din ţara lor pentru a putea mânca o bucată de pâine.

Asta vreau să facem cu România şi asta voi face cu România într-un singur mandat. Voi candida şi voi fi preşedinte al României un singur mandat, ca să nu păţesc în 2014 ca domnul Băsescu care vine şi ne spune: Am vrut să fac totul, n-am făcut nimic în mandatul ăsta mai daţi-mi încă un mandat ca să fac!” a declarat Crin Antonescu, candidatul Partidului National Liberal la presedintia Romaniei.