Cristodor – preşedinte PSD Călăraşi şi viitor candidat pentru Primăria Călăraşi

Dan Cristodor

Conferinţa Municipală a PSD Călăraşi s-a ţinut după cum s-a pregătit: dumincă, 17 martie, Dan Eugen Cristodor a fost ales preşedinte. Restul au fost detalii şi înghesuială, sala de şedinţe a Consiliului Judeţean Călăraşi arătându-se nepotrivită unui eveniment politic unde au fost prezenţi 173 de delegaţi şi încă vreo câteva zeci de invitaţi, curioşi şi simpatizanţi.

Dan Eugen Cristodor, Bebe după cum îl cunosc călărăşenii, este un tânăr medic stomatolog care s-a remarcat în viaţa politică, în urmă cu trei ani, când a susţinut, alături de mai mulţi tineri, candidatura Oanei Mizil pentru preşedinţia organizaţiei judeţene Călăraşi a PSD. S-a implicat apoi în campania pentru alegerile locale din 2012, după care a devenit consilier municipal.

Cristodor se bucură, în prezent, de susţinerea ministrului Dan Şova, preşedinte interimar al organizaţiei judeţene a PSD. În luarea sa de cuvânt, deşi nu a vorbit despre motivele pentru care Dan Cristodor este unicul candidat pentru preşedinţia Organizaţiei Municipale, ministrul Şova a vorbit, la un moment dat de posibila candidatură a acestuia pentru funcţia de primar al municipiului Călăraşi, la alegerile din 2016.

Dan Cristodor, devenit preşedinte al Organizaţiei Municipale Călăraşi a PSD, nu a fost implicat în scandaluri politice ori de natură penală. Acesta spune că vrea să revigoreze activitatea politică a PSD şi va impune o analiză periodică a activităţii vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Călăraşi (membru PSD) a primarilor şi viceprimarilor PSD.

Din echipa de conducere a Organizaţiei Municipale Călăraşi a PSD vor mai face parte: Marius Dulce – primvicepreşedinte, vicepreşedinţi: Ichim Marian, Sbârcea Marius, Petrache Vasile, Ene Ion, Trandafirescu Cristian, Dragnea Dan, Cozmâncă Maricel; secretar: Gheorghe Dorina, trezorier: Stan Livia şi nouă membri în Biroul Permanent Local: Iacob Dorin, Ştefan Ion, Goţa Nae Emil, Samoilă Alexandru Ionuţ, Jianu Vasile, Pavel Gheoprghe, Muha Ionela Gina, Ilie Marius Eugen şi Dinu Florian.

Eugen Cristodor PSD Calarasi si Dan Sova

Unii au citit și asta: