Cum ajuți rădăcina părului cu tinctura de ardei iute

Nu se prezintă în ambalaje atrăgător colorate şi nici nu au miresme care ar cuceri şi nasurile pretenţioase, însă fac minuni care durează. Este vorba despre tincturile obţinute din urzică şi din ardei iute, care-ţi sar în ajutor atunci când pierzi mai mult de 100 de fire de păr pe zi.

Tinctura de ardei iute

Considerată iniţial o bizarerie în materie de leacuri pentru păr, lichidul cu miros înţepător a convins, prin calităţile sale, multe urmaşe ale Evei care sufereau pentru podoaba lor capilară. Stopează căderea firelor de păr şi totodată, stimulează circulaţia sangvină la nivelul scalpului, încurajând, astfel, îndesirea şi creşterea mai rapidă a părului. Preparatul se găseşte, la preţ foarte mic, în farmaciile naturiste, iar cei care l-au folosit spun că este miraculos.

Cum o foloseşti: ideal este să torni tinctura într-un recipient tip spray, pentru a facilita aplicarea ei la rădăcina firului de păr. Dacă nu, păstrează ambalajul original, fă cărări pe toată suprafaţa capului şi, cu ajutorul pipetei, toarnă la rădăcină câteva picături de tinctură, apoi masează energic. Nu trebuie să te sperie nici mirosul lichidului, căci el se estompează în scurtă vreme, nici senzaţia de usturime pe care o vei resimţi, întrucât ardeiul iute stimulează circulaţia sângelui. Nu spăla părul decât după cel puţin 12 ore.

Important: nu folosi tinctura de ardei iute dacă scalpul tău prezintă leziuni sau iritaţii.

Citește mai mult: www.larevista.ro

Unii au citit și asta: