in

Cum o rezolvi cu izolațiile pentru mansardă

Ce înseamnă mansarda pentru tine? Birou, loc de relaxare, dormitor de vară ori camera copilului? Indiferent ce destinație are, mansarda este o cameră specială, inedită și comodă, unde oamenii pot petrece timp de calitate, se pot odihni mai bine sau se pot concentra mai bine pe ceea ce au de făcut.

Dar înainte să fie așa, mansarda trebuie făcută astfel: necesită o fereastră, acoperișul bine izolat, dotări și amenajare interioară după bunul plac și după posibilități. Pentru ca mansarda să însemne acest loc magic și primitor, este obligatoriu să fie răcoroasă pe timpul verii.

Motive pentru spumă poliuretanică

Un aparat de aer condiționat sau chiar și un ventilator sunt lucruri care fac răcoare în mansardă, dar dacă ea este slab sau incomplet izolată, căldura va avea pe unde să intre și efortul depus de aceste aparate va fi în zadar.

Pentru a evita acest lucru, a apela la izolație mansarda cu spumă poliuretanică devine o idee foarte bună și o recomandare foarte puternică. De ce? Iată câteva motive:

  • Spuma poliuretanică are avantajul că se poate aplica uniform pe suprafețe, inclusiv prin crăpăturile și în unghiurile sau spațiile unde niciun alt material izolator nu poate ajunge
  • Spuma izolatoare nu necesită cadre de susținere, așa că nu îngreunează acoperișul și nu diminuează spațiul din mansardă altfel decât prin grosimea stratului de izolație
  • Spuma nu degajă gaze toxice în timp, precum alte materiale de izolație, și izolează cu aceeași eficiență de-a lungul anilor, fără să creeze neplăceri dacă este aplicată corect și de către profesioniști
  • În doar câteva ore, echipa de meseriași vine cu un aparat special de pulverizare a spumei, analizează prezenta sau viitoarea mansardă și planifică lucrarea, apoi aplică izolația, strânge totul și gata
  • Firma de izolații din București Isoterm trimite cei mai buni oameni și comunică ireproșabil cu clienții. Deține aparat de pulverizare, spumă poliuretanică de calitate înaltă, precum și o tehnică incredibilă de aplicare a izolațiilor.

Te preocupă mansarda? Meriți felicitări!

Dacă la momentul în care citești aceste rânduri ai casa încă în construcție, felicitări pentru faptul că ai optat pentru mansardă și felicitări din nou pentru că te interesezi de izolațiile pentru mansarda ta.

Dacă acum, când citești aceste cuvinte, te hotărăști să faci din podul mansardabil o mansardă specială, citește cele de mai sus și convinge-te de soluția prezentată pe partea de izolații. Altfel, spor la proiectarea și crearea mansardei!

Iar dacă doar renovezi, este clar fie că întâmpini probleme cu izolația veche de la mansardă, fie că te gândești la o renovare cap-coadă – un upgrade, practic, al întregii case sau al mansardei, cel puțin, lucru de asemenea lăudabil.

Produse de protecție a plantelor: Doar penal pentru o firmă din Dor Mărunt

Festivalul Flori de Mai: Programul concertelor