Cum poți să atragi relații pozitive care să îți ofere energie

Cauti sa creezi relatii mai pozitive si mai autentice? Cu totii avem nevoie de astfel de relatii la un moment dat si simtim ca cele pe care le avem ne trag in jos si ne storc de pretioasa noastra energie.

Sau se poate intampla ca, dupa un moment de trezire spirituala sau dupa o schimbare de drum, catre unul mai spiritual, sa simtim ca nu mai putem mentine acel nivel de vibratii de care avem nevoie pentru a pastra lumina, iubirea si exprimarea sufletului la care am ajuns. Simtim ca orice am face, nu ne putem intoarce la el, din cauza “relatiilor negative” pe care le avem in jur.

Invatand mai mult despre energie ne va ajuta sa obtinem ceea ce ne dorim.

8. Renunta la trecut
Se spune ca “nu poti incepe un capitol nou daca il tot recitesti pe ultimul”. Nimic mai adevarat. Din instinct, pare firesc sa ne construim asteptari si sa le proiectam in viitor, in baza amintirilor din trecut. Insa exact aceasta actiune este in directa opozitie cu biologia noastra naturala, cu legile naturii, dar si cu insasi realitatea.

Pentru ca ceea ce percepem ca fiind realitate nu este decat o iluzie, iar in fiecare moment vedem cum se aprind si se sting fotonii si electronii, un fenomen care este, de fapt, moartea si nasterea acestor fotoni/electroni cu insasi viteza luminii.

Acest lucru uimitor se intampla in intreg universul si “in corpul tau celulele mor o data pe luna, celulele stomacului mor la fiecare cinci zile, iar ficatul se regenereaza la fiecare sase saptamani. ADN-ul, care reprezinta materialul genetic din interiorul acelor celule, care inmagazinează amintirile a 13.8 milioane de ani de timp cosmic, nu este acelasi de acum cateva saptamani.”- Deepak Chopra.

Aceste organe si celule se refac tot timpul. Asadar, nu poti spune ca esti aceeasi persoana care erai anul trecut. Sau nici macar acum o saptamana.

Cand ne revedem amintirile in minte, in mod inconstient generam si energiile vechi ale acestor experiente, pentru a le “mentine vii” in celulele noastre, astfel incat egoul poate continua sa hraneasca atasamentul. Asa cum spune o veche zicala, “daca iubesti ceva, trebuie sa-l lasi liber” pentru ca atasamentul nu este iubire, iubirea este lipsita de atasamente, nevoi si dorinte. Si cand faci acest lucru, iti ridici vibratia lasand vechea energie sa moara si permitand unei energii noi si pozitive sa apara.

7. Iesi din zona ta de confort
Renuntarea la vechile rutine si obiceiuri este o modalitate excelenta de a distruge energia stagnanta. Cand te ridici si iesi in lume, nu poti decat sa te schimbi. Perspectiva ta asupra vietii este masurata in functie de ceea ce te inconjoara, de aceea cand incerci lucruri noi iti largesti perspectiva asupra lumii din jur. In plus, miscarea fizica face bine corpului.

Citește mai mult: viataverdeviu.ro

Unii au citit și asta: