Cum s-au antrenat sportivii de la AHC Dunărea Călărași pentru a doua parte a sezonului

Săptămâna trecută, AHC Dunărea Călărași s-a pregătit pentru a doua parte a campionatului alături de The Quick Board și de preparatorul Dragoș Luscan.

George Șelaru, Vlad Rusu, Bogdan Fuică, Ionuț Broască, Mihai Bujor, Victor Vartic, Mihajlo Radojkovic, Zarko Pejovic, Dragoș Soare, Pavel Gurkovsky, Florin Dospinescu si Bogdan Munteanu au încheiat cu bine prima săptămână de antrenamente. Dragoș Hanțaru a urmat un program special de recuperare după accidentarea din luna decembrie, el revenind la antrenamente săptămâna aceasta.

Au lipsit, motivat, Viorel Fotache, Gabriel Bujor și Gabriel Dumitriu, toți trei prezenți la lotul național, iar Daniel Panait a fost prezent la naționala de juniori a României.

Băieții noștri au fost testați individual în ceea ce privește agilitatea și viteza de reacție, dându-le astfel idei antrenorilor Serhiy Bebeshko si Eremia Pîrîianu despre modul în care pot fi îmbunătățite performanțele fiecăruia. De menționat că Mihai Bujor a obținut cele mai bune punctaje la teste.

Înaintea primului meci oficial din acest an, AHC Dunărea Călărași are programate două meciuri de verificare: pe 22 ianuarie 2019, la Bacău, cu CSM și pe 24 ianuarie 2019, acasă, cu CSM București (ora 16:30).

Primul meci oficial din campionat are loc pe 30 ianuarie:
Etapa a 15-a, 15 ianuarie 2019
Minaur Baia Mare – AHC Dunărea Călărași, ora 17:30 (TVR HD)
Etapa a 16-a, 3 februarie 2019
AHC Dunărea Călărași – Dobrogea Constanța, ora 17:30 (TVR HD)
Etapa a 17-a, 7 februarie 2019
Poli Timișoara-AHC Dunărea Călărași, ora 17:30 (TVR HD)
Etapa a 18-a, 13 februarie 2019
AHC Dunărea Călărași – CSU Suceava, ora 18:00

Unii au citit și asta: