Cum suna un “Final Neinceput”? VIDEO

kaszanova final neinceput

Land of Stars este o trupa rock cu un sunet proaspat si un suflu aparte. Infiintata in Transilvania in Decembrie 2015, trupa promite sa transforme rock-ul romanesc adaugandu-i emotie si suflet.

Membrii trupei, Dorin Dancu, Nick Muntean, Cosmin Simu si Andrei Oltean, si-au intersectat drumurile in 2010, ca parte a proiectului Paradigma.

Lansarea primul album, “Stai Aproape” i-a dus pe scena unor tari precum Germania, Belgia, Spania, Austria dar si Ungaria.

Tot acest album le-a adus “Marele premiu” la Festivalul International Proms of Delight Bucuresti 2010, primul loc la concursul Battle Of Songs 2010-2011 cu piesa “Follow Me”, precum si onoarea de a reprezenta Romania in cadrul festivalului Imagine de la Bruxelles in 2011.

In cadrul urmatorului proiect de succes, Blackstar, in 2012, au lansat piesele “O Zi Perfecta”, “Asculta-ti Inima”, “Tomorrow” si “O Raza De Soare”, ulterior fiind nominalizati la Best Pop-rock in cadrul Galei Premiilor Muzicale Radio Romania.

Debutul proiectului Land Of Stars este marcat de piesa “Final Neinceput”, plina de sentimente, dar si resentimente aparute la finalul brusc al unei frumoase povesti de iubire.

“Piesa coloreaza sentimentele gri dintr-o relatie terminata prematur si acuza prin sunete, ritm si emotie, imposibilitatea celor doi iubiti de a fi impreuna din cauza stereotipurilor implementate in background-ul lor social” spun membrii trupei despre piesa rezultata din colaborarea cu o artista debutanta, pe numele de scena Kaszanova/ Katya.

Impactul vizual al videoclipului este puternic si cu o mare incarcatura emotionala.

Unii au citit și asta: