in ,

Cupa Paintball Călăraşi 2010

Cupa Paintball Călăraşi 2010 va oferi participanţilor posibilitatea practicării, după toate regulile, a unui sport de echipă foarte popular.

Pentru că pe plan local nu s-a organizat niciodată o astfel de competiţie sportivă, ne-am gândit că este timpul pentru un astfel de eveniment. Astfel că, în perioada 17-18 aprilie 2010, avem plăcerea de a vă invita la Cupa Paintball Călăraşi 2010. Acţiunea se va desfăşura într-un cadru propice acestui sport. Participanţii vor avea ocazia să-şi pună în valoare abilităţile de luptă şi spiritul de echipă, competiţia fiind axată mai mult pe un mini teambuilding din care jucătorii vor avea numai de câştigat.

“Am încercat să căutăm un mod plăcut de a îmbina competiţia şi distracţia organizând pentru prima oară la Călăraşi această cupă la care poate participa orice doritor”, ne-a declarat Andrei Rotaru, organizatorul acestei întreceri sportive la Călăraşi.

Participarea la Cupa Paintball 2010 se face pe baza unei înscrieri în valoare de 35 Ron, înscrierile având loc până pe 15 aprilie a.c. Pe baza acestei taxe, competitorii vor primi un număr de 400 de bile pentru participarea la Cupa Paintball. Bilele jucate în competiţie vor fi achiziţionate numai de la organizatori. Restul echipamentelor vă sunt asigurate de organizatori. Premiile puse în joc sunt substanţiale şi fiecare participant nu va pleca acasă cu mâna goală.

Sponsori – Cupa Paintball 2010 Călăraşi: Bebe Comtrans SRL, Elixir Press, SC Cupidon Başfalion SRL, Cory Gym.

Parteneri: Direcţia Judeţeană de Sport Călăraşi, Observator de Călăraşi, infoMuntenia.ro,  Ziarul Obiectiv, Olteniţeanul.ro, EpsilonIT, SportCalarasean.blogspot.com.

Pentru mai multe detalii, înscrieri şi pentru consultarea condiţiilor de participare contactează www.paintball-calarasi.com, sau la tel. 0720.294547.