in ,

“Cupa Paintball” la Călăraşi. Distracţie şi adrenalină

Cea de-a II-a ediţie a acestei competiţii s-a desfăşurat sâmbătă, 7 septembrie pe un teren special amenajat laPodul 4.

Cupa Paintball Calarasi

Cea de-a II-a ediţie a adunat la start 6 echipe participante, dornice să se întreacă pentru câştigarea trofeului dar şi a premiilor puse în joc de organizatori. Terenul pe care s-au desfăşurat „luptele„ a fost bine amenajat de organizatorul întrecerii, Andrei Rotaru. Participanţii s-au simţit ca pe un teren de luptă adevărat şi dincolo de învingători şi învinşi, a fost o zi plăcută, încărcată de adrenalină, dar şi de voie bună.

Printre echipele participante s-a numărat şi cea a Presei, formată din Marius Stroe (infomuntenia.ro), Marius Lotrea (Obiectiv) şi Ovidiu Tătăranu. Fără o pregătire specifică, cei trei „războinici„ au reuşit să ocupe un „onorabil„ loc 5 dar cu o dorinţă arzătoare de revanşă la următoarea ediţie. O surpriză plăcută a fost participarea echipei SNPPC Călăraşi (Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual), avându-l ca şi „căpitan„ pe Vasile Laurenţiu. Echipa sa a jucat finala acestei competiţii dar a pierdut la limită în faţa trupei organizată de Mihai Stroe, patronul R& S Guard Security.

Au mai obţinut diplome, tricouri, şepci şi cupe formaţiile: „GSA„ şi „Cei 3„ Organizatorii au mai acordat diplome de „cel mai bun căpitan„- Mihai Stroe (R&S Guard Security) şi Mihalache Ionuţ (SNPPC) şi „cel mai bun trăgător„-Marius Furtună.

Pentru toţi participanţii a fost un prim contact cu rigorile unui sport care este definit prin adrenalină, competivitate, dinamism, comunicare şi spirit de echipă.

Clasament (primele 3 echipe):
1.R&S GUARD SECURITY
2SNPPC CĂLĂRAŞI
3.CEI 3

Cel mai bun „Căpitan„: Mihai Stroe (R&S Guard) şi Mihalache Ionuţ (SNPPC)
Cel mai bun „trăgător„: Marius Furtună (R&S Guard)
Cel mai „vopsit„ jucător: Marius Stroe (Presa)

Sponsori „Cupa PaintBall 2013„: River’s Lounge, Complex Albatros (Podul 4), R&S Guard Security, Lacto-bar Agneza, Cory-Gim, Ildu SRL, Aroma-cadouri inedite.

Parteneri: Primăria Călăraşi, Elixir Press, Antena 1 Călăraşi, Observator de Călăraşi, Sport la Dunăre, Actualitatea, Express, Ediţia, Logic-Copy Center, Gip SRL, InfoMuntenia, Stil-FM-Radio ZU.

Mai multe detalii despre acest concurs şi fotografii de la eveniment găsiţi pe facebook, PaintBall-Călăraşi, la telefon: 0725/422148 sau la adresa de mail pbcl@andreirotaru.com.