Cursuri de formare profesională gratuite organizate de AJOFM Calarasi

În primele şase luni ale acestui an, AJOFM Călăraşi a organizat prin Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor Călăraşi, 27 de cursuri de formare profesională.

Cursanţii au obţinut certificate de calificare în următoarele meserii: barman, bucătar, coafor-frizer, comerciant, vânzător în mărfuri alimentare şi nealimentare, confecţioner articole din textile, confecţioner tâmplărie aluminiu şi mase plastice, cosmetică, formator, comunicare în limba engleză, instalator, lucrător în structuri pentru construcţii, montator pereţi rigips carton, operator introducere, validare şi prelucrare date, ospătar, patiser, zidar pietrar tencuitor. La aceste cursuri au participat 520 persoane, din care 237 femei.

În luna iulie 2010 s-a format o grupă pentru cursul de fierar betonist montator prefabricate, la care participă 18 cursanţi şi o grupă pentru cursul de dulgher tâmplar parchetar, la care participă 20 cursanţi.

În luna august 2010, se prognozează a se organiza două cursuri de calificare în următoarele meserii: operator introducere, validare şi prelucrare date şi ospătar (chelner).

Unii au citit și asta: