in

D.G.A.S.P.C. Călărași: Cererile pentru evaluare/reevaluare pot fi depuse și în format electronic

Conform unui comunicat de presă postat pe site-ul D.G.A.S.P.C. Călărași, începând cu data de 01.02.2020, persoanele interesate să depună cererea și documentele în scopul evaluării/ reevaluării situației medico-sociale, în vederea obținerii unei posibile încadrări într-un grad de dizabilitate, le pot depune și în format electronic, astfel:

Pentru persoanele care au vârsta sub 18 ani împliniți, documentele vor fi transmise electronic la adresa de e-mail: sec_copii_cl_@dgaspc-cl.ro;
Pentru persoanele care au vârsta peste 18 ani împliniți, documentele vor fi transmise electronic la adresa de e-mail: sec_adulti_cl@dgaspc-cl.ro;

Fiecare persoană ce a transmis un e-mail la oricare dintre adresele menționate va primi un răspuns automat prin intermediul căruia i se va confirma primirea e-mailului.

Ulterior, în termen de 15 zile, persoanele în cauză vor fi informate prin intermediul adresei de e-mail, asupra datei la care vor fi programate la evaluare în cadrul Serviciului de Evaluare Complexă Copii sau Serviciului de Evaluare Complexă Adulți, după caz, sau, dacă va fi necesar, se va solicita depunerea de documente suplimentare.

Persoanele care nu au posibilitatea să utilizeze portalul de servicii online al instituției, vor proceda la transmiterea fizică a acestora, la sediul D.G.A.S.P.C. Călărași.