D.G.A.S.P.C. Călărași | Mihai Pripici a fost desemnat „Jurnalistul anului”

Elevii de liceu au participat la ,,Ultimul clopoțel”, cu puțin înainte de a intra în febra examenului de bacalaureat.

Încheierea acestei etape de viață a venit și pentru tânărul Mihai Pripici, de la Centrul SERA Călărași, cu o recunoaștere a abilităților sale, descoperite și formate, de-a lungul celor 4 ani, la clasa de Jurnalistică a Liceului Danubius Călărași.

Mihai Pripici a fost desemnat „Jurnalistul anului” pentru producție media, acest titlu fiind dublat și de rezultatele bune la învățătură.

Coordonatoarea activităților CESCUJUR din cadrul Liceului Danubius Călărași, profesoara Loredana Mira, i-a felicitat, public, pe cei doi tineri care au fost desemnați, în acest an, „Jurnalistul anului”:

,,Anul acesta a fost anul premierelor. În primul rând, „Jurnalistul anului” este de la producție media. În al doilea rând, nu este un singur jurnalist, ci sunt doi. De ce? Deoarece acest titlu îl obține elevul care are media cea mai mare și care a dobândit, în cei 4 ani, foarte multe competențe pe cele trei componente mass-media: radio, televiziune și presă scrisă.
A fost o situație specială pentru că a ajunge la asemenea performanțe nu depinde întotdeauna doar de elev, ci și de mediu, probleme și mulți alți factori. Prin urmare…Roberta Andronache a avut media cea mai mare, 9.30, dar și foarte multe competențe dobândite (reporter, prezentator, voiceover, editor video, fotoreporter) și ea întrunea toate condițiile pentru a primi acest titlu.

Cel de-al doilea jurnalist a fost Mihai Pripici, nu pentru că vine dintr-o casă de copii. El a terminat cu media 8.02, dar este singurul jurnalist care a reușit performanța de a stăpâni toată partea tehnică a unei transmisii LIVE, tot ce înseamnă tehnic la radio, și nu în ultimul rând, tehno-redactarea unui ziar.

Ștafeta a fost predată jurnalistei Adriana Costăchescu, pentru că a fost singura din generația ei care a fost prezentă la fiecare jurnal LIVE, cu toate voiceoverele înregistrate și editate de ea!”

Unii au citit și asta: