in

Dacia Duster a sosit la Călăraşi

Primele modele Dacia Duster au sosit la Călăraşi. Călărăşenii vor putea admira noul model Dacia, începând cu 14 aprilie, având posibilitate ca participând la tombolă să câştigea o Dacia Duster.

Florin Brişan, directorul Condorul S.A. Călăraşi, dealer Dacia-Renault ne-a declarat că deja călărăşenii sunt interesaţi de  Dacia Duster, fiind comandate îndeosebi modele 4X4.

Cu o lungime de 4,31 m si o latime de 1,82 m, Dacia Duster este o masina compacta. Dimensiunile sale ii permit sa evolueze la fel de bine in traseu urban, cat si in off-road. Dacia Duster se prezinta ca un vehicul de teren cu linii seducatoare, fara a fi ostentative.

Acţiunea de promovare a noului DaciaDuster este organizată la nivel naţional, în cadrul Operaţiunii Dacia Duster, timp de 4 zile, în perioada 15-18 aprilie 2010, în fiecare zi, între orele 09.00 şi 19.00.

Acţiunea se va desfăşura în două etape, anume „Jocul Cheii”, prima etapă şi Tombola „A doua şansă” (a doua etapă). Persoanele care doresc să participe la această acţiune trebuie să intre în posesia pliantelor Dacia Duster puse în circulaţie (50.000 la cumpărarea ziarelor Adevarul, Gazeta Sporturilor şi Ziarul Financiar; 45.000 prin marketing direct şi 305.000 în reţeaua de dealeri Dacia), pliante care conţin informaţii despre Acţiune, precum şi o cheie specială, destinată a fi utilizată în cadrul acestui concurs.

În showroom-urile şi punctele de vânzare vehicule noi din reţeaua de Agenţi Dacia va fi expus câte un autoturism Dacia Duster, versiunea de echipare Laureate, motor 1.6 16V 4×2, special pregătit pentru participarea la acest joc. Participanţii trebuie să introducă cheia specială dezlipită de pe pliant în contactul autoturismului. Cheia de joc trebuie să pună în funcţiune, fără să forţeze, demarorul. Dacă autoturismul porneşte, participantul este declarat câştigător.

La „Jocul Cheii” pot fi câştigate, în întreaga ţară, 4 autoturisme Dacia Duster, echipare Duster cu motor 1.6 16V 4×2 în valoare fiecare de 10.500 Euro (cu TVA inclus), de culoare Blue Navy.

Dacă la „Jocul Cheii”, cheia specială nu porneşte maşina (nu poate fi introdusă în contactul autoturismului), participanţii au dreptul să se înscrie la a doua etapă a acţiunii, reprezentată de tombola „A doua şansă”. La tragerea la sorţi a cupoanelor poate fi câştigat unul sau mai multe autoturisme Dacia Duster, dacă după validarea câştigătorilor de la Jocul Cheii se constată că nu toate cele 4 maşini au fost câştigate.

La cel mult 15 zile după încheierea Operaţiunii Dacia Duster 15-18 aprilie 2010, organizatorul va afişa în showroom-urile Dacia, precum şi pe site-ul dacia.ro, lista câştigătorilor.