in

Dan Alexa: ”Afumaţi e una din echipele bune ale campionatului”

Dunărea şi CS Afumaţi se vor afla faţă în faţă sâmbătă, 10 martie 2018, într-un meci contând pentru etapa a 24-a a ligii a 2-a.

Antrenorul Dan Alexa, aflat pe banca echipei şi în tur, când Dunărea a câştigat la limită cu 1-0 (gol marcat de Valentin Alexandru din penalty spre finalul primei părţi) consideră că meciul cu ilfovenii va fi unul dificil însă trebuie câştigat. În opinia sa, CS Afumaţi nu-i câtuşi de puţin un adversar facil.

„Vom întâlni sâmbătă o echipă bună care trage la locul de baraj. Acum câteva zile a câştigat în faţa Astrei Giurgiu cu 1-0 iar în prima etapă din acest s-a impus clar cu 4-1. E o echipă foarte bună a ligii a 2-a. În consecinţă, va fi un meci greu dar pe care trebuie să-l câştigăm. Cred că la noi este cheia meciului. Este important să abordăm jocul cu seriozitate şi să avem multă determinare pentru că sunt 3 puncte puse în joc şi sunt foarte importante pentru noi” a spus Dan Alexa care speră ca până la ora meciului şi suprafaţa de joc să fie în condiţii bune. „Contează foarte mult şi starea terenului în modul de abordare a unui joc. Suntem o formaţie care ne preocupă fotbalul şi cred că un teren bun ne avantajează şi CS Afumaţi e o echipă care joacă fotbal, căreia îi place să aibă posesie. Atunci când a câştigat, a făcut-o într-o manieră clară. Repet, Afumaţi e una din echipele bune ale campionatului” a continuat tehnicianul Dunării.

Pentru partida de sâmbătă, programată pe arena Ion Comşa începând cu ora 12.30, Dan Alexa nu poate miza pe Cr. Puşcaş, suspendat, Bodo Kanda şi Silviu Pană, accidentaţi încă din perioada de pregătire şi Marian Drăghiceanu, care din cauza terenului, s-a accidentat, la rândul său, în partida cu FC Hermannstadt.

„Ne lipsesc la acest joc Cristi Puşca, suspendat, Silviu Pană şi Bodo Kanda sunt accidentaţi. Va lipsi de asemenea şi Marian Drăghiceanu, un jucător important pentru noiu. S-a accidentat la meciul cu Hermannstadt din cauza terenului. Dar sunt alţii care-i pot înlocui cu succes. Am încredere în ei. Avem un lot de jucători de valori apropiate” a conchis antrenorul liderului ligii a 2-a.

Written by infomuntenia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Minoră dispărută, găsită de jandarmii călărășeni

Încă un weekend cu para uriașă, la Cinema Călărași (vezi trailer)