in

Dan Puric și Adrian Naidin, la Călărași

Miercuri, 22 noiembrie 2023, sala Barbu Știrbei din Călărași găzduiește unul dintre cele mai bune spectacole de comedie ale momentului.

“Ediție speciala – Lacrimi printre hohote de râs susținut de Dan Puric și Adrian Naidin” este o trecere prin toate stările umane, de la râs în hohote, la o lacrimă scursă discret, din colțul ochiului.

“Ce minune și ce unicat de paradox acest popor român! Cum a putut el dăinui în fața istoriei atroce în mod neașteptat pentru celelalte popoare ale lumii, doar prin cele două cetăți ale sale indestructibile. CREDINȚA și UMORUL? Am spus umorul și bășcălia, acea haină terfelită și murdară a omului căzut din condiția omeniei lui. Pesemne atunci când ne-a plămădit ca neam, EL, CREATORUL, atunci in momentul acela când sufla asupra bucații de lut care trebuia sa fie poporul roman, a zâmbit având totuși neașteptat si o lacrima in coltul ochiului.
Vă invităm la un spectacol alături de bunul și talentatul meu prieten Adrian Naidin, și el o lacrimă de artist, acum în momentele acestea de răstriște sufletească, să ne refacem imunitatea ființei românești.” Dan Puric

Prețul unui bilet este 70 de lei (dacă este achiziționat în luna octombrie) sau 100 de lei ((dacă este achiziționat în luna octombrie).
Biletele se pot achiziționa Doar online de pe https://www.iabilet.ro