Dan Şova vrea ca PSD Călăraşi să devină partidul nr.1 din Călăraşi

PSD Calarasi Sova

Sosit, pe final de săptămână, la Călăraşi ministrul Dan Şova a suflat cât a putut de tare în pânzele organizaţiei judeţene Călăraşi a PSD, filială pe care vrea s-o conducă şi după data de 9 februarie – zi când va avea loc Conferinţa Judeţeană de alegeri.

Deocamdată preşedinte interimar al PSD Călăraşi, Dan Şova şi-a îmbărbătat spuşii de partid transmiţând că va face în aşa fel încât PSD să devină partidul fanion al judeţului, detronând astfel supremaţia pe care PNL şi-a adjudecat-o de vreo câţiva ani buni în judeţ.

Un alt obiectiv prezentat de Dan Şova la Călăraşi este şi câştigarea a cât mai multe funcţii în administraţie, la viitoarele alegeri din 2016. Şova a mai spus că deşi PSD Călăraşi a avut un scor bun la alegerile locale, acesta este departe de adevărata valoare a partidului, la nivel naţional.

Dan Şova a recunoscut că, până acum, organizaţiei PSD Călăraşi i-au lipsit unitate şi toleranţa, sperând că după alegerile din 9 februarie partidul va cunoaşte o înviorare, adăugând invitaţia în rândurile PSD a oricărui doreşte să se alăture formaţiunii politice.

Liderul PSD a catalogat ca fiind bună relaţia pe care o are cu PNL Călăraşi, însă a adăugat: „Suntem într-o luptă politică colegială cu PNL, pe care vrem să-l întrecem.”

Unii au citit și asta: