Daniel Drăgulin a primit, oficial, mandatul de primar

Vineri, 15 iunie, câştigătorul alegerilor pentru funcţia de primar al municipiului Călăraşi, Daniel Drăgulin, a primit mandatul de edil-şef al oraşului. Evenimentul a avut loc la Judecătoria Călăraşi, actul prin care Daniel Drăgulin a fost desemnat şi recunoscut primar i-a fost înmânat de magistratul Neluţu Pantilie.

Vizibil emoţionat, la ieşirea din clădirea Judecătoriei, Daniel Drăgulin a declarat: „Este o zi deosebită în viaţa mea, atât cea personală, cât şi cea politică. Am în mână mandatul de primar al municipiului Călăraşi, primar USL, şi lângă mine sunt toţi colegii care au participat alături de mine la acţiuni în campania electorală dar şi înainte de campanie.

Am dovedit că suntem cei mai buni, vom demonstra în perioada următoare că tot ceea ce no am trecut în acel program electoral va fi realizat.

Mulţumesc tuturor celor care au fost alături de noi şi au votat USL. Nu o să le pară rău pentru această opţiune iar viitorul va arăta că USL, Daniel Drăgulin, consilierii şi viceprimarii vor face tot ce le stă în putinţă pentru a demonstra că se poate face o altfel de politică.”

Unii au citit și asta: