Daniel Drăgulin: ”Cu o mobilizare totală putem avea o Românie Fără PSD!”

Președintele Organizației Județene a PNL Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, a susținut vineri, 15 noiembrie 2019, în prima zi a campaniei electorale pentru turul II, o conferință de presă, ocazie cu care a punctat următoarele:

”Astăzi a început oficial campania electorală a lui Klaus Iohannis pentru turul al doilea. Cu o mobilizare totală putem avea o Românie Fără PSD! Putem face istorie duminica viitoare! Klaus Iohannis este o garanție pentru a realiza România Normală și că PSD nu ne întoarce în trecut.

Mulțumim tuturor celor care au venit la vot și normal, îi așteptăm și în turul doi. Așa cum a spus președintele Iohannis „Eroii alegerilor sunt întotdeauna românii”.

Votul din primul tur a arătat că majoritatea românilor resping politica făcută PSD, resping atitudinea toxică cu care PSD a exercitat puterea, doresc ca PSD să nu mai țină România captivă și prizonieră în trecut. Niciodată în 30 de ani PSD nu a primit de la români un vot de blam mai mare în primul tur al alegerilor prezidențiale ca în acest an.

Turul al doilea este un moment istoric în care putem scăpa de politicienii din PSD și de pesedism, putem elimina pesedismul din administrație. PSD este un partid fake-news, care nu se poate schimba: au mințit și au lansat ideea că Iohannis ar fi primit mesaje în cască. S-a dovedit imediat din imagini că PSD minte.”

Președintele PNL Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, a adus în discuție și câteva aspecte legate de Guvernul PNL.

”Guvernul PNL, condus de Ludovic Orban, scoate la lumină găurile și dezastrele lăsate în urmă de PSD, dezastre pe care numai PNL le poate corecta.

Gaura bugetară este enormă, posibil ca deficitul să meargă spre 4%. Este o risipă de bani care a fost ascunsă, dar și o foarte proastă gestiune, acest lucru fiind prezentat și de Florin Cîțu, ministrul PNL al Finanțelor, ce a arătat clar situația.

În fiecare zi sunt descoperite noi „bombe” ascunse în ce au lăsat PSD-iștii în urmă.
PNL a promis că va desecretiza Dosarul 10 august și a făcut-o. Dosarul a fost trimis la DIICOT și acum ancheta se poate desfășura normal, după blocajul PSD.

Un alt exemplu grav este comportamentul celor numiți de PSD la Casa de Pensii unde au fost constatate întârzieri nepermise în analiza dosarelor, lucru care afectează direct oamenii.”

La finalul conferinței de presă, președintele PNL Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin a subliniat faptul că președintele Klaus Iohannis a fost principalul oponent al PSD.
”Aștept călărășenii să iasă la vot! Avem de ales între Klaus Iohannis și PSD. Viorica Dăncilă reprezintă PSD și este doar una din fețele PSD, a condus Guvernul PSD. PSD nu s-a schimbat, este același și un pericol. Avem o ocazie istorică de a termina cu PSD și pesedismnul. Votul pentru președintele Klaus Iohannis este garanția că terminăm cu guvernările și abuzurile PSD.

Președintele Klaus Iohannis a fost principalul oponent al PSD, cel care a ținut România pe un drum normal: referendumul pe justiție, oprirea ordonanțelor, politică externă la nivel înalt.

Mai doresc să punctez un lucru: Suntem convinși că atât alegătorii USR-PLUS, cât și alegătorii PMP sau cei ai UDMR își doresc o Românie Normală, iar șansa ca împreună să începem reconstrucția României poate fi valorificată la votul din 24 noiembrie.
Duminică, la vot, putem face istorie! Și asta pentru că ne dorim o Românie Fără PSD!”

Unii au citit și asta: